riba Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Taky jsem dom, co to je za poharek? Pohárek za nejpočetnější klub. Taky už jsem doma. Díky za přijetí, bylo to super a těším se další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 velké díky Sejdovi,bylo to moc příjemné setkání,a určitě kdyby Sejda mohl,k masu by přibalil i to hezké počasí bylo to super vás zase vidět a poznat další......díky Sejido Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Tak já dorazil o půlnoci, tak jsem už napsal - počkali jsme si s Acem, Sejdou a Vickem na noční tuning a trabi s karavanem byl prostě bezkonkurenční Bylo to good - jdu se vrhnout na fotky a pak na manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Tady je pár rychlých fotek. Jen tak na ochutnávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Bylo to super lidičky, už se těším na další a snad vyjde i to počasí. Hlavně že máme i ten pohár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) Divný, že na fotkách nikde nejsem já ...jak je to jenom možný??? Jamile to zpracuju, také sem přihodím fotečky...ještě dnes. a Lucky please...pokud ti to vyjde, dva kousky samolepky stříbrné /chrom/ superb clubu...moc díky Editováno: 19. Červenec 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Je super, že dnes svítí sluníčko už od rána taková maličkost nás nemůže rozházet - aspoň uschnou ty boty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 ahoj bando, tak jsem zastavil presne pred domem v 0:00 , jinak sraz byl superB a jeste jednou dekuju Sejdovi....! jen to pocasi! takze priste nekde na morave do sklipka! jinak sem prosim nahazejte fotky.... ja jsem taky hodim co jsem nafotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Pocasi bylo fakt na hoven :-/ tak snad priste . Koncem srpna by to bylo idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škopinka Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 ahoj.už su taky konečně zaregistrovaná,tak můžu napsat, že sraz byl super"b"...s počasím nic nešlo udělat,ale co...však příště u nás a tady pršet určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Ahoj lidičkové.Tak jsme dnes v 19hod.dorazili domů i my s Jančou.Supík má za sebou 1040km.Bylo to skvělé a hlavně ta účast supů.Kéž by to tak vydrželo i nadále¨.Velký dík patří Sejdovi za sraz a speciální dík za vřelé přijetí u něj na chatě.Jiříku děkujeme moc a jsem tvůj velký dlužník.Jsem rád,že znám tak báješného člověka jako jsi ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 ahoj.už su taky konečně zaregistrovaná,tak můžu napsat, že sraz byl super"b"...s počasím nic nešlo udělat,ale co...však příště u nás a tady pršet určitě nebude a ty jsi která ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) přihodím taky nějaký foto - i pro ty, co všečer už nebyli... PS: U ty fotky z interieru bych nevěřil jak rád to využiju v červenci Editováno: 19. Červenec 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) Tak tady je pár foteček, jak jsem slíbil hoši...ta třetí je tedy hodně zamilovaná : Editováno: 19. Červenec 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 I já bych chtěl poděkovat Jirkovi za zorganizování setkání tolika lidiček a doufám, že pohárek za kluby najde někde u Sejdů čestné místečko. Už se těším, až ho na podzimním SKODAHOUMÁCKÉM srazu naplníme šampíčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 cesta dlouhá, počasí pahnusné, povrch rozbředlý, ale lidé báječní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Tak tady je pár foteček, jak jsem slíbil hoši...ta třetí je tedy hodně zamilovaná : sluší nám to s Jirkou jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 (editace) Zdravím Superbáky a spol , srázek byl super. Rád jsem Vás poznal a dávám nějaké to foto. Teším se na další srázek Editováno: 20. Červenec 2009, autor: Ilja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 (editace) No chlapi nazdar, ze ja vol som si tam nikde nedal Plzen ?. To ze som bol v Plzni a nedal som si plzen pivo, to si budem vycitat . Ach jaaaj, to si budem vycitat. Ale inac super. Vcera ked som vyrazal z Plasoch este aj defekt som chytil, este ze som mal full rezervu na plechaci. Takze idem menit gumy a kupovat druhe disky, objednane su MAM 8. Editováno: 20. Červenec 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahojky, tak konečně jsem se dostala k PC. Musím říct i , že za nepříznivého počasí byl sraz super. Ráda jsem poznala zbytek Superbáků co jsem ještě neznala a těším se na další sraz. Pokusíme se vymyslet něco tady na Moravě. Vinný sklípëk si myslí¨m, že by nebyl na škodu. Jinak chci moc pooděkovat Jiříkovi za ubytování, moc si toho vážím. Jinak Iljovi všechno nejlepší k dnešnímu svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 proč je na všech fotkách Sejda s jídlem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 to byl omyl.... s jidlem tam byl porad PTiCA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Kdo má ještě nějaký foto? Já tam jsem jen ze zádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 to byl omyl.... s jidlem tam byl porad PTiCA Vždyť chudák drží bodovou dietu tak se nediv. Jinak zítra bude článek a fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Pěkná dieta Hlavně že mu chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.