Luky15 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Děkujííí za ikonku, pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Taky moooooc děkuji ale teď tady týden nebudu jedu na dovolenou tak ať mě nevyhodíte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak děkuji děkuji Jiříku. Moc pěkně se o nás staráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 nazdar kluci - kdo má stříbrnýho Supa v Praze a RZ končí 777 ? Dnes kolem 10:30 jsem za jedním takovým pádil po jižní spojce ale pak jsem musel odbočit Tome, nějak přiští týden pojedu Prahu a budu mít víc času, tak by jsme mohli dát kofí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Petíku, určo se ozvi!!! Dostaneš za odměnu triko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 A já ikonku nemám??? Už vím....já se nesnažím a jsem málo aktivní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 A já ikonku nemám??? Už vím....já se nesnažím a jsem málo aktivní . je to jak říkáš snaž se a já ti jí dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pampo Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Ahoj vsichni,po dohode se sejdou jsem pripravil nabidku pro superbaky Jedna se o oznaceni superb klubu ikonkou dalsi vyhody spocivaji ve vetsim prostoru pro prilohy a moznost vetsiho poctu pm zprav... Co si otom myslite? Mate zajem se nejak lisit? Jdu do toho taky . Co mám pro to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 ...být aktivní zde na foru ,jezdit na srazy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 pozoruji zájem nic moc a aktivita nových na bodu mrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 :palec2: No jo, začal nový školní rok a většina "noviců" zlobínkuje a je asi "po škole" a nebo mají "zaracha na comp"... Zdravím SUPíky astrejdu SEJDU ! Dnes po ránu se mi mrazem kroutily fousy nahoru. Ahoj ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fru fru Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) ...být aktivní zde na foru ,jezdit na srazy atd Já chcu taky...... Moji aktivitu nekomentovat, byl jsem na dovče :smich: :smich: Editováno: 5. Listopad 2009, autor: fru fru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Já chcu taky......Moji aktivitu nekomentovat, byl jsem na dovče :smich: :smich: woooeééé máš to tam xindle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Pánové na foru Vás poznám, ale jak poznám Supa na silnici? Nerad bych členovi místní sekce udělal někde myšku A jestli jsem dobře pochopil v jiném topicu, tak už ani samčku nevozíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ro.sarek Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Ahoj zatím tady není moc rušno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Jee ja bych chtel taky:D ale to mam este co delat doufam ze letos stihnu i nejakej sraz a zkusim se vyhoupnout taky vejs :-))))))) at zije Supík :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Taky bych chtěl a pokud bude sraz v dobrým termínu, tak tam stopro budu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Všichni i kdo na srazy jezdí budou jen rádi. A je jedno jestli má supa I nebo II. Hlavně aby nekazil partu již tak dobře rozjetou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Octavia I Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 dobry vecer aj ja by som chcel taku peknu ikonku pokial pojde vsetko podla planu tak by som sa mohol dostavit na zraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotlarpavel Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 zdravím Vás všechny, chtěl bych se optat, kde jsou infa o srazech? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 v sekci ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 ja bych chtel taky ikonku. Kterej strejda mi ji da ??? a na srazu uz sem napsanej, a jake dalsi zasluhy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 taky bych bral ikonku, ale tady se na to těžce hází bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 My už byli na 3 srazech a aktivita taky u nás tady nestojí a ikona stále nikde... :/ Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Taky už se delší dobu o tuto ikonku zajímám, jak ji získat moderátoři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.