Tomm Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Chci ze zeptat jestli se dá koupit samotná nádobka na servo zn. KOYO a kde? Fabia 1,4 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ano da. Origo 44€, Cina 20€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ano da. Origo 44€, Cina 20€. Kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Origo dostaneš v š. salone a nahražku u bežneho predajcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Origo dostaneš v š. salone a nahražku u bežneho predajcu. Ptal jsem se ve Škodovce a prý se to zvlášt neprodává! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 U nas to Skodovka ma. Skus to u obyčajnych predajcov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 U nas to Skodovka ma. Skus to u obyčajnych predajcov. Takže ani Škodovka ani nikde jinde se to nedá koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak som zavolal do predajne. KOYO nadobka 41€ momentalne vypredane ale do 24 hod. zabezpečia. Over si to +421357733675. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu. Tak mi ji prosím prosím obědnej taky!! Za jak dlouho by byla?? Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Za 5 prac. dni. Zavolaju mi ked to pride do predajne. Prenecham ti ju lebo ja tu nadobku chcem do rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Nove nadobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Nove nadobky. No jo ale tahle nádobka myslím není na KOYO to je na TRW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tieto som obj. o par dni skor. KOYO čakam okolo utorka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tieto som obj. o par dni skor. KOYO čakam okolo utorka. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Komárno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Autokelly bude mít druho výrobu, jinak se zkusit zeptat na originalniautodily.cz třeba seženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
archer1 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Ahojte Chalani, Neostala vam nahodou este jedna ta nadobka na KOYO? Pripadne, nedaju sa nahodou zióhnat aj tie sroby, ktore su tam pouzite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uživatel 2011 Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) Mám prasklou nádobku servořízení Koyo. Označení 6Q0 423 376 A. Dříve cena několik set Kč. Nyní se prý nedodává a servis nabízí výměnu čerpadla KOYO a souvisejících dílů řízení, které již nepasují na nové čerpadlo za 15 000Kč. (Dle slov podpory zákazníků -Škody auto cca 20tis Kč) Nevíte někdo prosím o náhradní nádobce? Nemáte třeba doma? Editováno: 3. Červen 2011, autor: uživatel 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Přátelé, jsem v koncích... prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu. Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou? díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) Přátelé, jsem v koncích... prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu. Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou? díky... U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. Editováno: 29. Červenec 2011, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. jojo, to myslíme stejnou stranu já to napsal z pozice, kdy stojím před autem, což je samozřejmě špatně Tak díky za nápovědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Má to tak stejně Mpi 50 kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) těžko říct takhle z hlavy, ale zítra jedu k bratráncovi a ten má taky 1.4 MPI 50 kW, tak to tam vomrknem a dám vědět... Editováno: 29. Červenec 2011, autor: Majra21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Kořas: Je to stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.