Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci ze zeptat jestli se dá koupit samotná nádobka na servo zn. KOYO a kde?

Fabia 1,4 MPI

Ano da. Origo 44€, Cina 20€.

• Autor
Ano da. Origo 44€, Cina 20€.

Kde??

Origo dostaneš v š. salone a nahražku u bežneho predajcu.

• Autor
Origo dostaneš v š. salone a nahražku u bežneho predajcu.

Ptal jsem se ve Škodovce a prý se to zvlášt neprodává!

U nas to Skodovka ma. Skus to u obyčajnych predajcov.

• Autor
U nas to Skodovka ma. Skus to u obyčajnych predajcov.

Takže ani Škodovka ani nikde jinde se to nedá koupit :help::help::help::help::help:

Tak som zavolal do predajne. KOYO nadobka 41€ momentalne vypredane ale do 24 hod. zabezpečia. Over si to +421357733675.

Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu.

• Autor
Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu.

Tak mi ji prosím prosím obědnej taky!! Za jak dlouho by byla??

Odkud jsi?

Za 5 prac. dni. Zavolaju mi ked to pride do predajne. Prenecham ti ju lebo ja tu nadobku chcem do rezervy.

Nove nadobky.

post-6147-1246984071_thumb.jpg

• Autor
Nove nadobky.

No jo ale tahle nádobka myslím není na KOYO to je na TRW.

Tieto som obj. o par dni skor. KOYO čakam okolo utorka.

• Autor
Tieto som obj. o par dni skor. KOYO čakam okolo utorka.

Odkud jsi?

Komárno.

• 5 měsíců později...

Autokelly bude mít druho výrobu, jinak se zkusit zeptat na originalniautodily.cz třeba seženou.

Ahojte Chalani,

Neostala vam nahodou este jedna ta nadobka na KOYO?

Pripadne, nedaju sa nahodou zióhnat aj tie sroby, ktore su tam pouzite?

• 1 rok později...

Mám prasklou nádobku servořízení Koyo. Označení 6Q0 423 376 A. Dříve cena několik set Kč. Nyní se prý nedodává a servis nabízí výměnu čerpadla KOYO a souvisejících dílů řízení, které již nepasují na nové čerpadlo za 15 000Kč. (Dle slov podpory zákazníků -Škody auto cca 20tis Kč) Nevíte někdo prosím o náhradní nádobce? Nemáte třeba doma? :help:

Upraveno od uživatel 2011

• 1 měsíc později...

Přátelé, jsem v koncích...

prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu.

Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou?

díky...

Přátelé, jsem v koncích...

prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu.

Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou?

díky...

U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. ;)

Upraveno od Casy

U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. ;)

jojo, to myslíme stejnou stranu -_- já to napsal z pozice, kdy stojím před autem, což je samozřejmě špatně :wallbash:

Tak díky za nápovědu :worthy

Má to tak stejně Mpi 50 kw?

těžko říct takhle z hlavy, ale zítra jedu k bratráncovi a ten má taky 1.4 MPI 50 kW, tak to tam vomrknem a dám vědět...

Upraveno od Majra21

Kořas: Je to stejne ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.