Publikováno Červen 23, 200916 r Chci ze zeptat jestli se dá koupit samotná nádobka na servo zn. KOYO a kde? Fabia 1,4 MPI
Červen 23, 200916 r Autor Origo dostaneš v š. salone a nahražku u bežneho predajcu. Ptal jsem se ve Škodovce a prý se to zvlášt neprodává!
Červen 30, 200916 r Autor U nas to Skodovka ma. Skus to u obyčajnych predajcov. Takže ani Škodovka ani nikde jinde se to nedá koupit
Červenec 1, 200916 r Tak som zavolal do predajne. KOYO nadobka 41€ momentalne vypredane ale do 24 hod. zabezpečia. Over si to +421357733675.
Červenec 3, 200916 r Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu.
Červenec 3, 200916 r Autor Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu. Tak mi ji prosím prosím obědnej taky!! Za jak dlouho by byla?? Odkud jsi?
Červenec 3, 200916 r Za 5 prac. dni. Zavolaju mi ked to pride do predajne. Prenecham ti ju lebo ja tu nadobku chcem do rezervy.
Prosinec 27, 200915 r Autokelly bude mít druho výrobu, jinak se zkusit zeptat na originalniautodily.cz třeba seženou.
Prosinec 30, 200915 r Ahojte Chalani, Neostala vam nahodou este jedna ta nadobka na KOYO? Pripadne, nedaju sa nahodou zióhnat aj tie sroby, ktore su tam pouzite?
Červen 3, 201114 r Mám prasklou nádobku servořízení Koyo. Označení 6Q0 423 376 A. Dříve cena několik set Kč. Nyní se prý nedodává a servis nabízí výměnu čerpadla KOYO a souvisejících dílů řízení, které již nepasují na nové čerpadlo za 15 000Kč. (Dle slov podpory zákazníků -Škody auto cca 20tis Kč) Nevíte někdo prosím o náhradní nádobce? Nemáte třeba doma? Upraveno Červen 3, 201114 r od uživatel 2011
Červenec 29, 201114 r Přátelé, jsem v koncích... prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu. Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou? díky...
Červenec 29, 201114 r Přátelé, jsem v koncích... prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu. Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou? díky... U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. Upraveno Červenec 29, 201114 r od Casy
Červenec 29, 201114 r U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. jojo, to myslíme stejnou stranu já to napsal z pozice, kdy stojím před autem, což je samozřejmě špatně Tak díky za nápovědu
Červenec 29, 201114 r těžko říct takhle z hlavy, ale zítra jedu k bratráncovi a ten má taky 1.4 MPI 50 kW, tak to tam vomrknem a dám vědět... Upraveno Červenec 29, 201114 r od Majra21
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.