KarlosTDi Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 zdravím, hledal jsem ale našel jen pro OII, FII a Rum ... Nezkoušel někdo z Vás vkládat těsnění pod kapotu na chladičovou stěnu ? Podle mě to dost zabrání špinění motoru, po děšti mám vždycky zacákanou baterku, kryt motoru atd. a to mě dost prudí ... Stačilo by těsnění v takovémto profilu. (černé je chladičová stěna, červěné odhadovaný profil těsnění) díky za postřehy a fotky pokud někdo realizoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No nevím, ale mě se to zdá zbytečné. Mě se to tedy moc nešpiní. Na stranách tam těsnění už je - nad světly. A uprostřed je to celkem jedno, jelikož je tam stejně mřížka. Nikdy jsem neměl třeba baterku nebo ten její kryt špinavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak to čučím teda. Já to měl na staré i teď na face po každém dešti zaflákané až běda ... počkám jestli se někdo neozve, na OII to chválí ale tam má chladičová stěna jiný profil tak jde použít guma co je na přepážce motoru směrem ke kabině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak to čučím teda. Já to měl na staré i teď na face po každém dešti zaflákané až běda ...počkám jestli se někdo neozve, na OII to chválí ale tam má chladičová stěna jiný profil tak jde použít guma co je na přepážce motoru směrem ke kabině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Jo jo i Fabie ma reseno toto tesneni ale uplne ze vsech stran a motor je pekne cistoucky. Nevim proc tady motor u Octavky je vlastne stale priotevren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) Ja si osobne myslim ze tam pujde vpoho nasadit tesneni, ale jake to uz necham na vas Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) a co nalepovací těsnění co se dávaj na domovní okna? Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 - to je moc tenké, nevyplní celý prostor od chladičové stěny po kapotu muselo by se naletip víc "paterů na sebe a to bude vypadat strašně - já bych koupil zu gumu ale nevím jakej profil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Toto přilepit oboustrankou: http://www.gumex.cz/cz/pryzove_profily/PRYZOVE-PROFILY/8/7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Jo, to by mohlo být ono. Dostatečně vysoký a přesto pružný na různou výšku zmáčknutí vlivem tvaru výlisků haupny a přední chladičové stěny. Ty to tam už máš? Na kapotě nebo stěně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Nemám, jen teď řešíme v jiné diskuzi těsnění jinam, tak se flákám na stránkách výrobců všeho možnýho, až vymyslim jiný těsnění, k tomuto dojde taky, jen teď mám v hlavě toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=78830 Tak asi tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 5. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 - po delší době se ozývám že mám vyřešeno - našel jsem pěnové těsnění čtvercového profilu 15/15mm, je to akorát na tu mezeru není to plný profil, má dutinu takže se dokáže zmáčknout jediná vada že nebylo samolecípí ale použil jsem chemopren a drží OK - dal jsem kus cca1,5m dlouhý od blatníku k blatníku, motor už se vrchem nešpiní - foto dodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Rozumím tomu dobře, že pro zatěsnění stačí těch 15 mm ? Našel jsem černou samolepící 15x20mm na http://www.gumex.cz/samolepici-mikroporezni-profily-27704.html Až bude tepleji, asi to taky zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) - jj 15mm u mě stačilo nechtěně jsem to testnul v pátek kdy byly totálně prosolený silnice auto jak solná jeskyně ale motor čistý !!! - slíbené foto přilepené to mám jen na chladičovou stěnu, to k blatníku je volný konec Editováno: 9. Březen 2010, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 To vypadá super.Kde si koupil to těsnění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 (editace) - v brně, 2m (spotřeboval jsem 1,5) stály 64kč byl to speciální obchod na řemeny, těsnění, atd - zkus jakékoli železářství a podobné krámky kde mají tomuto podobné v metráži Editováno: 8. Listopad 2010, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 jestli to není tajné kde ten zázrak v Brně mají? Budu tam mít cestu a taky něco takového hledám, při použití zimní clony se špinění motoru tak neprojevuje a s těsněním to bude dokonalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Fabie to ma dobre vyreseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Tak ho na Octě mám taky. Samolepící z http://www.gumex.cz/samolepici-mikroporezni-profily-27704.html. A ještě mi zbylo na jednu kapotu, protože jsem koupil zbytek 3,6 m, co tam měli skladem. Cena byla 73,- Kč/m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 (editace) - tajné to rozhodně není - Brno zábrdovice, kousek od Špáru na Cejlu, roh ulic Pastrnkova-Tomáškova http://mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=pastrnkova%2C%20brno@sss=1@ssp=138188728_132806013_138230200_132843037@x=138201368@y=132825432@z=14 Editováno: 14. Březen 2010, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Tak ho na Octě mám taky. Samolepící z http://www.gumex.cz/...ily-27704.html. A ještě mi zbylo na jednu kapotu, protože jsem koupil zbytek 3,6 m, co tam měli skladem. Cena byla 73,- Kč/m. Chci se zeptat Mikliseka,jestli jsi dával těsnění od Gumex s s profilem 15x20mm.Dneska jsem to lepil a teď nemůžu zavřít kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) Jo je to přesně ono: http://www.gumex.cz/...fily-v-metrazi/ profíl 0537110. Nevím ale já kapotu zavřu normálně a těsní to. Motor čistounkej, akorát je trošku zaprášenej, v ulici máme rekonstrukci, takže je to jedno velké pískoviště. A máš to nalepené ma správné místě ? Výška je 15 mm. Editováno: 7. Listopad 2010, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Já jsem právě dal tento profil o rozměru 15x20.Nalepil jsem to správně.Ta guma je trochu tvrdá.http://www.gumex.cz/samolepici-mikroporezni-profily-27704.html# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.