Květen 25, 201114 r To: zralok To jo, měl jsem si to aspoň už ojet klíčem, když už, ale byl jsem jakoby v "transu" (ani bych to mému mazlu neudělal). Kdyby aspoň už vzali celé auto (nebo ukradli rádio) a ne "hloupé" lišty. Jinak ceník ve Škodovce neznám. Každopádně až bude čas, hodím všechny lišty do jedné barvy, jak jednou ukazoval Cosby na jedné fotce, vypadalo to velice dobře!
Květen 25, 201114 r Jestli máš u havarijky spoluůčast 5 tisíc tak vem kladivo a bouchni do předních světel a pak se domluv v servisu. Teda napřed se domluv jestli by to udělali a pak teprve a budeš mít zaplacené lišty a světla.
Květen 25, 201114 r No lišty kolem celého auto vyjdou na cca 14000kč takže to je celkem pálka.Je fakt,že když ti vzali jen ty okenní tak to je na pytel. Ale já si myslel že 5% spoluúčast je u jakékoli škody a že to není omezeno min 5000kč.Měl jsem za to že když ti někdo udělá škodu třena za 20 000 tak ty se svou spoluúčastí 5% uhradíš 1000kč a zbytek pojišťovna.No očividně jsem se mýlil. Ale jak píše Žralok unáhlil se to je fakt.
Květen 25, 201114 r Když je spoluúčast 1% tak je to 1000,- kč když 5% tak 5000,- kč a tak dál. Tak pak záleží jakou kdo má pojistku a jak se domluví v servisu a jde udělat i nemožné TOYÓTÁÁ !!! Upraveno Květen 25, 201114 r od žralok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.