zháňam origo lakťovú opierku do Fabie - Stránka 4 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

zháňam origo lakťovú opierku do Fabie

jansko

Doporučené příspěvky

Pavko napsal:
Remus máš to fakt pěkný, ale jak říká Martinoslav, asi se to bude špinit a když používám auto denně, tak bych to nechal tmavší. -_-

Původně jsem tam chtěl dát tu samou černou látku co je na středech sedaček, ale ještě jsem si ji nevyzvedl a doma jsem měl tuhle tak jsem ji tam prozatím dal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Remus by skoda napsal:

Původně jsem tam chtěl dát tu samou černou látku co je na středech sedaček, ale ještě jsem si ji nevyzvedl a doma jsem měl tuhle tak jsem ji tam prozatím dal.

Jo já Ti to nehaním, jenže kdybys bydlel na vesnici, jako já a občas vezeš známého, nebo souseda, který jde z lesa, musíš zastavit, on Tě taky sveze, tak to máš za chvíli černé, ale u Tebe to sedí k těm sedačkám akorát, takže fakt hezký. ;)-_-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 3 roky později...
  V 19. 4. 2006 na 18:25, almi napsal:

tak a cez vikend sme "tunili" a dorabali dve laktove opierky....

Cosby dodal drziak na fabiu a podla neho sme upravili z Golfa.

vysledok posudte sami

ta úprava z golfa je skvělá a dokonalá :palec2: náhodou rozměry a nějaké přesnější info by asi nebylo že ... kol119

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímala ta černá opěrka, jak ladí k tomu interiéru. Přece jen je lepší znát názory od lidí co ji viděli a zažili.. Mám na mysli poslední fotku, mám úplně stejný vnitřek a plánuju ji v srpnu koupit. Nebude tam černá jako pěst na oko? Ta fotka možná jen zkresluje..

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

kdyby někdo měl zájem:

mám originální loketní opěrku novou s veškerým příslušenstvím a návodem na montáž na Octavii I, Golf IV, Bora, při úpravě i Fabia I, Seat Leon 1.generace a Seat Toledo 2. generace za 2300,-

taky originální loketní opěrku na Fabii II, Roomster...taky originál, novou za 2300,-

a pak taky páčku tempomatu pro Fabii I, Octavia, Golf IV, Passat, Bora, Superb, atd....za 1000 tlačítkovou verzi s kabeláží....origo, nové

a možná do budoucna bude sada mlhovek pro Fabii I předfacelift, 2 mlhovky, kabeláž, přepínač za 1500,-

vše viz foto, kdyžtak SZ

post-63397-0-76126500-1322827677_thumb.j

post-63397-0-51373300-1322827701_thumb.j

post-63397-0-05389600-1322827713_thumb.j

post-63397-0-45355500-1322827720_thumb.j

post-63397-0-38604300-1322827734_thumb.j

Editováno: , autor: sipmart
Odkaz ke komentáři

• o 5 týdny později...

Zetko je 2 nebo 3 plech a Lko je ohnuté na asi 21 stupňů, stejně se to musí pak doladit v autě.

Jo a možná Ti taky ještě bude chybět údaj jak daleko jsou ty díry 6 od kraje - to se musí už doladit přímo s tou nohou

Kdyby někdo chtěl, mám jednu tuto sadu "přípravků" doma a nejpíš ji nepoužiju ...

Editováno: , autor: Drewie
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...