Duben 10, 200619 r Remus máš to fakt pěkný, ale jak říká Martinoslav, asi se to bude špinit a když používám auto denně, tak bych to nechal tmavší. Původně jsem tam chtěl dát tu samou černou látku co je na středech sedaček, ale ještě jsem si ji nevyzvedl a doma jsem měl tuhle tak jsem ji tam prozatím dal.
Duben 10, 200619 r Původně jsem tam chtěl dát tu samou černou látku co je na středech sedaček, ale ještě jsem si ji nevyzvedl a doma jsem měl tuhle tak jsem ji tam prozatím dal. Jo já Ti to nehaním, jenže kdybys bydlel na vesnici, jako já a občas vezeš známého, nebo souseda, který jde z lesa, musíš zastavit, on Tě taky sveze, tak to máš za chvíli černé, ale u Tebe to sedí k těm sedačkám akorát, takže fakt hezký.
Duben 19, 200619 r tak a cez vikend sme "tunili" a dorabali dve laktove opierky.... Cosby dodal drziak na fabiu a podla neho sme upravili z Golfa. vysledok posudte sami
Duben 19, 200619 r Krasa almi, hned sa mi jazdi omnoho lepsie s loketkou, a kozenny paket tiez pridal na luxuse
Červenec 5, 201114 r tak a cez vikend sme "tunili" a dorabali dve laktove opierky.... Cosby dodal drziak na fabiu a podla neho sme upravili z Golfa. vysledok posudte sami ta úprava z golfa je skvělá a dokonalá náhodou rozměry a nějaké přesnější info by asi nebylo že ...
Červenec 7, 201114 r Mě by zajímala ta černá opěrka, jak ladí k tomu interiéru. Přece jen je lepší znát názory od lidí co ji viděli a zažili.. Mám na mysli poslední fotku, mám úplně stejný vnitřek a plánuju ji v srpnu koupit. Nebude tam černá jako pěst na oko? Ta fotka možná jen zkresluje..
Červenec 25, 201114 r a mě by zajímalo na kolik opěrka vyšla s vlastnim drzakem?:-) pocitam ze to bylo pod 2.500,- ... nebo se pletu?
Červenec 27, 201114 r Zdravím, prosím Vás, kde bych mohl za "solidní" cenu seghnat originální loketní operku na fabii 1. Dekuji. PS: zkousel jsem romanr25- nehlasi se
Červenec 28, 201114 r INZERÁTY PATŘÍ DO SEKCE BAZAR!!!! Jinak vrakoviště, prodejny autodílů, Škoda Auto....
Červenec 28, 201114 r Díky za info Uďo!!!!!!!!!!!! Upraveno Červenec 30, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Prosinec 2, 201113 r kdyby někdo měl zájem: mám originální loketní opěrku novou s veškerým příslušenstvím a návodem na montáž na Octavii I, Golf IV, Bora, při úpravě i Fabia I, Seat Leon 1.generace a Seat Toledo 2. generace za 2300,- taky originální loketní opěrku na Fabii II, Roomster...taky originál, novou za 2300,- a pak taky páčku tempomatu pro Fabii I, Octavia, Golf IV, Passat, Bora, Superb, atd....za 1000 tlačítkovou verzi s kabeláží....origo, nové a možná do budoucna bude sada mlhovek pro Fabii I předfacelift, 2 mlhovky, kabeláž, přepínač za 1500,- vše viz foto, kdyžtak SZ Upraveno Prosinec 2, 201113 r od sipmart
Prosinec 5, 201113 r Musíš si ho vyrobit sám, držáky ani opěrky do fábek nejsou, takže držák samovýroba a starší opěrku z OI. Já to vzdal a dal jsem si tam tu od milotecu, tvarově je hodně podobná s origo a je uplně v poho
Leden 4, 201213 r Asi by nebyly nějaké informace o rozměrech toho Zetka a uhel ohybu toho Lka děkuju případně
Leden 4, 201213 r Zetko je 2 nebo 3 plech a Lko je ohnuté na asi 21 stupňů, stejně se to musí pak doladit v autě. Jo a možná Ti taky ještě bude chybět údaj jak daleko jsou ty díry 6 od kraje - to se musí už doladit přímo s tou nohou Kdyby někdo chtěl, mám jednu tuto sadu "přípravků" doma a nejpíš ji nepoužiju ... Upraveno Leden 4, 201213 r od Drewie
Leden 4, 201213 r Drewie - co vsetko obsahuje ta sada pripravkov? To Zetko a Lko? Ak tomu dobre chapem to su jedine dve veci ktore potrebujem na prerobenie opierky z O1 na F1.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.