rufis Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Dají se někde sehnat pérka přidržující originál Škoda puklice k diskům? Nebo čím je nahradit? Mám je zesláblé a ani napružení nepomáhá. Puklice lze malým tahem sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Dají se někde sehnat pérka přidržující originál Škoda puklice k diskům? Nebo čím je nahradit? Mám je zesláblé a ani napružení nepomáhá. Puklice lze malým tahem sundat Zajeď do salůnu nebo na vrakáč, pneuservisu... Nějakou vadnou zpravidla mívají, tak by Ti mohli pár pérek poskytnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Aby to nebylo drazsi nez komplet puklice z vrakace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 a co máš 14 nebo 15"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Mám 14 palců, ale jsou snad stejné ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 jestli někdo chcete tak vám věnuju ještě dvě origo puklice škodovácky...dvě mi ukradnuli (když jsem ještě jezdil ne plechách) a tyhle mi jsou s odpuštěním k hownu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 jestli někdo chcete tak vám věnuju ještě dvě origo puklice škodovácky...dvě mi ukradnuli (když jsem ještě jezdil ne plechách) a tyhle mi jsou s odpuštěním k hownu A jaký máš?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ty klasický 5J x 14" tyhle http://www.skoda-auto.com/accessories/imag...g/CDB400003.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Tak já mám Tucanus, možná je bude potřebovat někdo jiný, ale mě v Lednu ukradli taky jen 2 a ve škodovce jsem si 2 dokoupil ,prodávají je po kusech .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 mě tak napadlo že když by mi sebrali dvě hlíny jestli bych ty zbylí dvě tady taky tak bezúplatně nabízel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Docela by se mi hodily. Jak bychom to provedli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Docela by se mi hodily. Jak bychom to provedli? mno buď ti je můžu normálně poslat poštou.... a nebo jedeš na nějakej sraz...třeba ten klubovej v chabrech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Taky bych 2 potřeboval. Ozvěte se prosím někdo na ztob@centrum.cz domluvíme se. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Docela by se mi hodily. Jak bychom to provedli? Hele potřeboval bych se zeptat...jak máš ve předu na autě to lízatko od milotecku....ja nísko je to nad zemí....bych si ho tam možná taky dal...ale občas jsem nucenej přejíždě t ve městě takový debilní retardéry tak se bojím aby to neškrtalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Docela by se mi hodily. Jak bychom to provedli? Hele potřeboval bych se zeptat...jak máš ve předu na autě to lízatko od milotecku....ja nísko je to nad zemí....bych si ho tam možná taky dal...ale občas jsem nucenej přejíždě t ve městě takový debilní retardéry tak se bojím aby to neškrtalo? Nemusíš mít strach. Ještě jsem o nic nezavadil. Ale existují min. 2 typy. Milotec a to, co mám já. Milotec prodává vyboulený a to není nic moc. Já ho mám jakoby dovnitř. Nevím, kdo ho vyrábí, ale stálo mě 1200 a kdybys chtěl můžu ho zkusit sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 to lizatko co mas ty vyrabi Martinek http://www.martinek-auto.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Docela by se mi hodily. Jak bychom to provedli? Hele potřeboval bych se zeptat...jak máš ve předu na autě to lízatko od milotecku....ja nísko je to nad zemí....bych si ho tam možná taky dal...ale občas jsem nucenej přejíždě t ve městě takový debilní retardéry tak se bojím aby to neškrtalo? Nemusíš mít strach. Ještě jsem o nic nezavadil. Ale existují min. 2 typy. Milotec a to, co mám já. Milotec prodává vyboulený a to není nic moc. Já ho mám jakoby dovnitř. Nevím, kdo ho vyrábí, ale stálo mě 1200 a kdybys chtěl můžu ho zkusit sehnat. spíš jestli ještě nemáš třeba nějakou detailnější fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 a.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 mno máš to pěkný.., ani s tím neškrtáš o ten obrudník....to bych možná ty velký retardéry tady v příbrami přejel...., mno je to pro mě stěžejní protože přez ty retardy je to jediná cesta na dvůr kam parkuju a každej den je alepoň 1 přejedu...kdyžtak bych to musel sundat... to je šroubovaný nebo lepený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Musí se to přišroubovat. Nemusíš mít strach. Originální nárazník je trochu šikmo a to lízátko to jakoby vyrovná. Bez problému stojím nad obrubníkem viz. foto. Ono je úzké, ale opticky udělá hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Mám 14 palců, ale jsou snad stejné ne? Nejsou stejné, disky 5Jx14" a 6Jx14" mají svoje poklice a nejdou zaměnit. Takhle jsem se spálil při koupi zimního kompletu. Přešel jsem na 6Jx14", přikoupil i poklice a tudíž můžu 4 ks poklic popř. 4 disky 5Jx14" nabídnout, i jednotlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 a co je na nich jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 a co je na nich jinýho Nedržely dobře, bál jsem se, že je ztratím a tehdy se prodávaly pouze v sadách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.