Václav Š. Vloženo 5. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ale ty přece chceš tu 1.4, nebo je změna? Nene, změna není, ale tys psal, že ESP do Tourky nejde vůbec. Chtěl jsem to jenom uvést na pravou míru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ad hluk: jel jsem hodně OI i OII a nemohu souhlasitad jízdní vlastnosti: přijde mi ž OII se víc naklání, a rozhodně odskakování zadku na hrbolech v zatáčce je specialita OII. na pěkně cestě bude podvozkově rozhodně lepší OII, takže v něměcku atd to bude OK V tomto bodě nesouhlasím. Ta víceprvková náprava to odskakování umí taky, ale až při razantnější jízdě. U O1 se to pozná už dříve. Ale při normální jízdě je to v pohodě, žigul byl horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Cjoctavian: Díky za fotečku, rozdíl je to fakt zásadní, ale mě se ty Okty líbí obě.Má někdo zkušenosti s xenama na O1? Je to výrazný rozdíl oproti halogenům? Nemam skusenost s xenonmi na O1, ale podla mna su urcite lepsie ako halogeny - lebo tie boli strasne slabe aj s Osram Nightbreaker... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Byl dost rozdíl u světel mezi první O1 a faceliftem. Osobně u Tour a O2 ten rozdíl podstatný nevidím. A to používám parametrově stále stejné žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 no neviem, ale strasne vela ludi tu na fore zhodne tvrdi, ze halogenova Tour je slaba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak známej si v pondělí koupil OII face 1.4MPI clasic v té zelené arktic. Měl jsem možnost se s tim svézt a musim říct, že ten motor zas neni tak špatnej. Myslim, že do města a na kratší vzdálenosti je ok. Známej s tim jel i po dálnici a i to se dá zvládnout. Překvapilo mě, jak je to živý na rozjezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) mal som ten motor v O1 - ma kratke prevody, cize je v meste ziva, da sa to zvladnut aj mimo mesta a na dialnici - pri ustalenej rychlosti Ale ked si nalozeny a ides do kopca, alebo chces predbehnut kamion/ autobus...brrrrrrr, vtedy ti pripada kazdy sekunda ako vecnost, len bezmocne tlacis plyn do podlahy a nic sa nedeje Dokonca aj spotreba je len o trochu vyssia ako mam teraz s 1,4 TSI... Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tady je ta OII Face 1.4MPI clasic toho známýho. Sorry za kvalitu-je to jen z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 taky nezvyk bez hmloviek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Tak co??co je noveho v rozhodování?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Nového je to, že jsem se zakoukal taky do Yetiho Ale jak už jsem psal, mám ještě čas. Nákup novýho auta (fakt teď nevím jakýho) plánuji na přelom roku. Jinak kdo sežene fotky Tourky s novýma zrcátkama a volantem, nechť jí sem prosím hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 ona Tourka dostala nový zrkadla a řídítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 (editace) Jo,od 3.8.2009. Editováno: 10. Srpen 2009, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 ona Tourka dostala nový zrkadla a řídítka? zrkadla a volant ako ma F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 tak to čučím... jinak do kdy se má TOURka vyrábět ??? myslím, že je to auto, který má pořád co nabídnout, tak mě to zajímá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 do konca 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 tak to bych chtěl ty zrcátka taky vidět, aspoň bych je vyměnil třeba za to moje pravé malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Podle mě by měli dát lepší cenu na Tourku... zatím ty ceny nejsou moc zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 lepsie povedane, su vysoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 11. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Tak samozřejmě ty standardní ceny jsou nesmyslný. Za tolik by si to auto nekoupil nikdo. Zajímavější to už je u modelů Sun, ale ty jednou skončí a kdo ví, co přijde potom. Já tipuji, že by ještě Tourku zlevnit mohli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Škoda, že ty fotky nejsou větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 jj, zatial su zverejnene len tieto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Jinak ten interiér teď u Tourky nemá podle mě chybu. Líbí se mi víc, než u O2 Classic. Co jsem koukal na prezentaci Tourky na webu ŠA, tak ji nabízejí i s tříramenným volantem. Ještě tak mít pořádnou fotku exteriéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Jinak ten interiér teď u Tourky nemá podle mě chybu. Líbí se mi víc, než u O2 Classic. Co jsem koukal na prezentaci Tourky na webu ŠA, tak ji nabízejí i s tříramenným volantem. Ještě tak mít pořádnou fotku exteriéru. souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak s tym nesuhalsim, O2 FL ma krajsie tvarovanu kaplnku s budikmi, omnoho lepsie licovanie, kvalitu materialov a samozrejme dekoracne listy, ktore vyborne ozivuju interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.