P2M Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 thnx 2 George Couser z garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) No, tak to je mazec, moc osklivejsich skodovek zatim nebylo, ten cumak je stejne hroznej jako u Roomstera, tam je to taky mazec. Ostatne ani u novy Octy se mi moc nelibi, proste cumaky e_e, jinak se necham prekvapit Editováno: 29. Srpen 2006, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 No, tak to je mazec, moc osklivejsich skodovek zatim nebylo, ten cumak je stejne hroznej jako u Roomstera, tam je to taky mazec. Ostatne ani u novy Octy se mi moc nelibi, proste cumaky e_e, jinak se necham prekvapit a já bych zase řekl, že jo...120tky, 105tky, 100ky, Octa I před faceliftem...ale je to o vkusu Každopádně pokud takhle, tak aplaus, protože to nebude ten Swiftovej vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Tak tato se mi líbí, možná, že ten předek jí padne více jak Roomsteru, ale to se uvidí až naživo. A taky koukam, že se antena stěhuje zase dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 a já bych zase řekl, že jo...120tky, 105tky, 100ky, Octa I před faceliftem...ale je to o vkusu Jojo, presne, nastesti se nelibi kazdymu to samy Mne se 105, 120 na jejich dobu docela libi, pri tech moznostech a dobe, to neni tak hrozny, kdyz to srovnam s Yugama, Trabosema, Wartburgama, atd., snad jen Lady byly mymu vkusu blizsi Octe I ten facelift straslive pomoh, ale u i puvodni design byl docela nadcasovej, ale cas bezi, spis zdrha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 thnx 2 George Couser z garáže Diky, Diky, Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 mnoiooo az na ty svetla kery proste ne a ne a ne je to dobrýýý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Začínam v tom vidět Golfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak kdyby nová Fabča vypadala takhle, tak by se mi líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A taky koukam, že se antena stěhuje zase dopředu Antény jsou zajímavý téma, všimli jste si že Roomser jí má taky někdy už vpředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ale někdy zase ještě pořád vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Antény jsou zajímavý téma, všimli jste si že Roomser jí má taky někdy už vpředu. Toho jsem si všimnul hned jak uvolnili oficiální fota Roomstera, ale nevím podle čeho se to určuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Začínam v tom vidět Golfa ono tahle montaz zda se je udelana z G5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Moc reálný obrázek to asi fakt nebude, protože tam chybí ty swiftoidní přední sloupky, které má Fabia II mít. Ale jak říkám, takhle by se mi to líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No co já si všim, tak vzadu tu anténu mají Roomstery co maji skleněnou střechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Áno, je to tak - vpredu anténa u bežnej strechy, vzadu anténa pri presklenej streche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No ta poslední fotka nevypadá zle , ještě jak vypadá zezadu. Už jsem zvědavej na skutečnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 K tomu obrázku červenej Fabie s FR textom. Na 100% tak vyzerať nebude, lebo Fabia II má mať rovnú strechu, niečo ako Mini. Nie takúto okrúhlu. A zadok by mal z istého ulha skôr pripomínať Swifta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Je zajímavá nová Fabka, bude to chtít jenom čas a člověk si zvykne... na ten vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.