Duben 15, 200718 r Tak šanci dostal a nevyužil. Takže půjde ven. Dá se na plováku něco opravit, vyčistit, prostříknout,..., nebo pouze vyměnit?
Duben 24, 200718 r Mrkni sem (místní uživatel Piedro): http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=399549
Červenec 20, 200817 r Hosi na fabii 1.0 junior 2002 sa sem tam nechce pohnut palivomer(stale na nule), sem tam sa prebudi a tak sa to sprava.... Cital som na octavia forum rozne rady ale pre istotu to dam sem ci mi niekto neporadi nejaky konkretny zasah.....diky
Červenec 20, 200817 r Vag hovorí čo? merané hodnoty? Objem nádrže? Ak budeš mať málo litrov a bude nádrž do polky plná máš vadný plavák asi alebo kabeláž. Akčné členy si skúšal?
Červenec 20, 200817 r Vag hovorí čo? merané hodnoty? Objem nádrže? Ak budeš mať málo litrov a bude nádrž do polky plná máš vadný plavák asi alebo kabeláž. Akčné členy si skúšal? Vag nic.... ale pre istotu este otestujem
Listopad 6, 200816 r Pánové mám takovou divnou chybu v autě a to po výměně pal.čerpadla F1 1,2 htp mi budík ukazuje opačně stav PHM.Takže když natankuji plnou tak mi sviti rezerva a pomalu potom to leze s počtem najetých km do půlky a tak dál.To je divočina !
Listopad 6, 200816 r To je jako vtip,nebo to myslíš vážně ? koupil jsem to v autokelly a je to na to auto Upraveno Listopad 6, 200816 r od hornobrizak
Listopad 6, 200816 r Ale palivoměr se měnil (tuším s Faceliftem) tj. máš správnej díl, ale na jinej rok výroby buď novej snímač nebo si nechat předělat přísrojovku Příště bacha, spousta dílů se měnila v průběhu let a potřeba je i tak kupovat. Upraveno Listopad 6, 200816 r od MichalJ
Listopad 6, 200816 r Teď nevim jaký snímač myslíš ? a co takhle kdybych prohodil plovák ze starého na nový ? pomohli by to ?
Listopad 6, 200816 r nepomohlo. tak ako mas v prispevkoch vyssie, bud si nechas prepalit pristrojovku alebo si kupis spravne cerpadlo.
Listopad 6, 200816 r Dobrá tedy,to mám zase radost zitra pojedu do Kelly a tam se snad donluvim na výměně.Říkal jsem si,že po mě nechtějí ani rok výroby Potom vám dám vědět jak jsem dopadnu Upraveno Listopad 6, 200816 r od hornobrizak
Listopad 7, 200816 r Teď nevim jaký snímač myslíš ? a co takhle kdybych prohodil plovák ze starého na nový ? pomohli by to ? To vyzkoušej. Určitě to půjde.
Listopad 7, 200816 r Takže názor od prodejce zní: zkusit přehodit kabely které vedou do svorkovnice,nebo čerpadlo vyměnit (za to samé)
Listopad 8, 200816 r to hornobrizak: To přehození drátů ti fakt nepomůže, tam je (pasivní součástka) odpor a ten je v obou směrech stejný. Takže leda vyměnit (jednodušší varianta), nebo přeprogramovat hodnoty v bůdících (složitější, potřebuješ někoho, kdo to umí). Já to budu muset taky řešit, až si budu na jaře dávat maxidot poFace na předFace.
Listopad 11, 200816 r já jsem dával před 2 roky maxík-a palivo obráceně také-tak jsem koupil jen na čerpadlo tu odporovou destičku,jak na ní běhá plovák-pokud máš staré čerpadlo,použij destičku z něj a máš to vyřešené-práce na 15 minut
Listopad 12, 200816 r Přesně to chci udělat jen teď na to nemám moc času.Pokusim se to i nafotit a vložit
Listopad 12, 200816 r Přesně to chci udělat jen teď na to nemám moc času.Pokusim se to i nafotit a vložit
Listopad 18, 200816 r Tak mám problém opraven,vyměnil jsem destičku s odporem za původní (je to sranda práce na 20 minut) a už to ukazuje dobře.Díky všem za pomoc a rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.