Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tipoval bych to snímač v nádrži - plovák

Ještě mu dám šanci. :ph34r:

• 2 týdny později...

Tak šanci dostal a nevyužil. :)  Takže půjde ven. Dá se na plováku něco opravit, vyčistit, prostříknout,..., nebo pouze vyměnit?

• 2 týdny později...

Kde a za kolik se dá sehnat novej plovák? Kromě origo servisu za hříšný peníze. :D

• 1 rok později...

Hosi na fabii 1.0 junior 2002 sa sem tam nechce pohnut palivomer(stale na nule), sem tam sa prebudi a tak sa to sprava.... Cital som na octavia forum rozne rady ale pre istotu to dam sem ci mi niekto neporadi nejaky konkretny zasah.....diky

Vag hovorí čo? merané hodnoty? Objem nádrže? Ak budeš mať málo litrov a bude nádrž do polky plná máš vadný plavák asi alebo kabeláž. Akčné členy si skúšal?

Vag hovorí čo? merané hodnoty? Objem nádrže? Ak budeš mať málo litrov a bude nádrž do polky plná máš vadný plavák asi alebo kabeláž. Akčné členy si skúšal?

Vag nic.... ale pre istotu este otestujem

to nebudeš mať v chybách, myslel som akčné členy, merané hodnoty

• 3 měsíce později...

Pánové mám takovou divnou chybu v autě a to po výměně pal.čerpadla F1 1,2 htp mi budík ukazuje opačně stav PHM.Takže když natankuji plnou tak mi sviti rezerva a pomalu potom to leze s počtem najetých km do půlky a tak dál.To je divočina ! :kol-51::kol-99:

Máš špatné čerpadlo záleží aký máš r.v. :p

To je jako vtip,nebo to myslíš vážně ? koupil jsem to v autokelly a je to na to auto

:kol-75:

Upraveno od hornobrizak

Ale palivoměr se měnil (tuším s Faceliftem) tj. máš správnej díl, ale na jinej rok výroby

buď novej snímač nebo si nechat předělat přísrojovku

Příště bacha, spousta dílů se měnila v průběhu let a potřeba je i tak kupovat.

Upraveno od MichalJ

Teď nevim jaký snímač myslíš ? a co takhle kdybych prohodil plovák ze starého na nový ? pomohli by to ? :kol-135:

nepomohlo. tak ako mas v prispevkoch vyssie, bud si nechas prepalit pristrojovku alebo si kupis spravne cerpadlo.

Dobrá tedy,to mám zase radost :kuk: zitra pojedu do Kelly a tam se snad donluvim na výměně.Říkal jsem si,že po mě nechtějí ani rok výroby :rtfm: Potom vám dám vědět jak jsem dopadnu

Upraveno od hornobrizak

Kup už si rovnou nové budíky s maxidotem a máš po problému ;)

Teď nevim jaký snímač myslíš ? a co takhle kdybych prohodil plovák ze starého na nový ? pomohli by to ? :kol-135:

To vyzkoušej. Určitě to půjde. ;)

Takže názor od prodejce zní: zkusit přehodit kabely které vedou do svorkovnice,nebo čerpadlo vyměnit (za to samé) :kol-68:

To ti nepomože.

to hornobrizak: To přehození drátů ti fakt nepomůže, tam je (pasivní součástka) odpor a ten je v obou směrech stejný. Takže leda vyměnit (jednodušší varianta), nebo přeprogramovat hodnoty v bůdících (složitější, potřebuješ někoho, kdo to umí). Já to budu muset taky řešit, až si budu na jaře dávat maxidot poFace na předFace.

já jsem dával před 2 roky maxík-a palivo obráceně také-tak jsem koupil jen na čerpadlo tu odporovou destičku,jak na ní běhá plovák-pokud máš staré čerpadlo,použij destičku z něj a máš to vyřešené-práce na 15 minut

Přesně to chci udělat jen teď na to nemám moc času.Pokusim se to i nafotit a vložit :palec2:

Přesně to chci udělat jen teď na to nemám moc času.Pokusim se to i nafotit a vložit :palec2:

Tak mám problém opraven,vyměnil jsem destičku s odporem za původní (je to sranda práce na 20 minut) a už to ukazuje dobře.Díky všem za pomoc a rady :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.