Publikováno Duben 4, 200619 r Ahoj, nemáte někdo dobrou osobní zkušenost s nějakou firmou, co se zabývá kompletním čištěním interíéru. Brno a okolí. Potřebuju vyčistit sedadla fakt do hloubky, po zimě jsou docela flekatý . Při té přiležitosti bych si chtěl nechat ošetřit a renovovat lak a pořádně omýt podvozek a motor. Prostě kompletní umýtí, vyčištění a ošetření auta, aby zase vypadalo k světu . Zajímají mě osobní zkušenosti a rady.. Na netu jsem našel firmu TARTE, s.r.o. , která tyto služby poskytuje v Brně u gáráží hotelu Slovan. Její stránky vypadají slušně, nabízí co chci a rozumný ceny..maté s nima nějakou osobní zkušenost nebo aspoň z doslechu...uff...to jsem se rozepsal... DÍK
Duben 5, 200619 r V Tarte je kvalita dobrá, necháváme si tam čistit firemní vozy a vždy byla spokojenost. Rovněž skvělé zkušenosti máme s firmou Auto Pospíšil na Karlově ulici. Obě firmy samozřejmě dělají i ruční mytí karoserie a její následné voskování. Obě lze doporučit
Duben 5, 200619 r Autor V Tarte je kvalita dobrá, necháváme si tam čistit firemní vozy a vždy byla spokojenost. Rovněž skvělé zkušenosti máme s firmou Auto Pospíšil na Karlově ulici. Obě firmy samozřejmě dělají i ruční mytí karoserie a její následné voskování. Obě lze doporučit Díkec, koukám na stránky Auto Pospíšil a vypadají taky slibně. Navíc nabízejí geometrii a tu já budu po téhle zimě - samá díra - taky potřebovat.
Duben 5, 200619 r Známý mi doporučil Tarte, jak jsi psal, údajně je vždy naprosto spokojený, takže já tam taky mířím příští týden a uvidí se no.
Duben 5, 200619 r Autor Známý mi doporučil Tarte, jak jsi psal, údajně je vždy naprosto spokojený, takže já tam taky mířím příští týden a uvidí se no. Tak mi pak pls dej vědět jak jsi byl spokojený s kvalitou služeb. Mimochodem, co všechno máš v plánu - vnějšek, vnitřek nebo obojí?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.