Dodo M Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 (editace) Ahojte všetci. Mám oktáviu 1,9 TDi, 81 kw, r.v. 7/2000 a k tomu mám dialkové ovládanie na alarm. Auto som kúpil už s alarmom a chcem sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, na čo mám tie dva malé tlačítka na diaľkovom ovládaní. S tým veľkým zamykám a odomykám auto. Dik. Editováno: 2. Srpen 2009, autor: Dodo M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) treba skusat Editováno: 2. Srpen 2009, autor: Robo_PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo M Vloženo 3. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Však ja skúšam, len to s tými tlačidlami čudne pípa a nič nerobí , Ale však sa bez toho zaobídem nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 A co tak napisat znacku+vyrobcu alarmu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 obcas alarmy maji uzivatelsky nastavovatelny kontakt, treba pro otevirani kufru souhlasim, nejlepsi je opsat co je napsany na alarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borask Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 (editace) Je to alarm zn.Autoblock niekedy dosť rozšírený, dnes už firma čo ich distribuovala nefunguje.Velkým tlač zamykáš a odmykáš velkým a malým pod ním spolu zamyk. a odmyk.takisto ale bez sirény t.j. potichu tretie tlačítko slúži na D.o. kufra 2 s podržať ak je to zapojené.Hlavne pohladaj v aute tlačidlo s červeným čudlíkom zíde sa ti na nudzove odstavenie alarmu ked ti prestane fungovať D.O. Editováno: 10. Srpen 2009, autor: borask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.