SNASNICK Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 uz opat sa mi vymlatil ten stabilizator skrutny. Chcem sa preto spytat ci sa do diesla /vzhladom na to ze motor je tazsi/ nemontuju nejake silnejšie alebo tuhšie. Ak s tym mate niekto skusenost poradte mi prosim. Za odpovede vopred dakujem. P.S. ak by niekto vedel kde sa daju zohnat za rozumnu cenu tak nech da nejaky ten typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Jsou stejný -jak na benzína,tak na diesela. já mám kosti od cosbyho - v šuplíku,ale jinak používám nějaký polský za cca 300,-/ks. Vydrží možná víc jak origo škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 uz opat sa mi vymlatil ten stabilizator skrutny. Chcem sa preto spytat ci sa do diesla /vzhladom na to ze motor je tazsi/ nemontuju nejake silnejšie alebo tuhšie. Ak s tym mate niekto skusenost poradte mi prosim. Za odpovede vopred dakujem. P.S. ak by niekto vedel kde sa daju zohnat za rozumnu cenu tak nech da nejaky ten typ. Jo, před montáží je dobré do nových nacpat ještě vazelínku. Origo je jí tam málo, a přizpívá to k rychlejší smrti Jinak nejlevnější jsou tady , a kvalita je prý stejná, jako origo Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 nejdou mi povolit šrouby-musí se to zapřít imbusem nebo jak? protáčí se to v kloubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNASNICK Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 diky páni tak aspon viem na com som. Asi to risknem s tými polskymi ved aj tak sa všetko robí v polskej : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.