Michhhalll Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zdravím Vás!! Nedávno, asi před měsícem jsem vstoupil mezi Vás Octaváky a později i na tohle fórum...Fotky tu nadělím později, ale teď k věci... Podařila se mi koupit Octu v takovém interiéru v dekoru dřeva ale teď mě zajímá, jestli to majitel předemnou koupil a dodělal, nebo byly nějaké verze za příplatek přímo s takovým interiérem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 čau. To samé mám já. Je to dodělávané, Škoda Auto s tím nemá nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Já mám také v interiéru imitaci dřeva, středový panel, výdechy větrání.. Ale je to originál Škoda, r.v. 1997. Vypadá to trochu jinak než u tebe, kdyžtak přihodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 6. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Já mám také v interiéru imitaci dřeva, středový panel, výdechy větrání.. Ale je to originál Škoda, r.v. 1997. Vypadá to trochu jinak než u tebe, kdyžtak přihodím foto. Jasně přihoď budu jen rád...A máš jistotu že je to ze Škody? Jsi prvním majitelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tohle je foto z meho vozu a je to original skoda. jinej dekor dreva palubky od skodovky neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Jasně přihoď budu jen rád...A máš jistotu že je to ze Škody? Jsi prvním majitelem? Určitě je to originál od Škodovky, jsem první majitel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 6. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Určitě je to originál od Škodovky, jsem první majitel:) Aha tak paráda :-) Díky moc za info...V mém případě to úplně 100%ní není, protože se takové fólie i prodávají, ale alespoň jsem se k těm 100%tům přiblížil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik1 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Existuje to aj ako orig.príslušenstvo. (Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Existuje to aj ako orig.príslušenstvo.(Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem). ja by som to od teba bral hned ale potrebujem na manualnu klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan7777 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Ja by som to bral, akú máš predstavu o cene? a odkiaľ si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2ander Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Existuje to aj ako orig.príslušenstvo.(Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem). Ahoj,měl bych zájem jen o dekor pro popelník.Nemůžeš prodat zvlášť?Díky předem za odpověď.Nebo kdo by mi jej prodal prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ja mam zase tento a taky neni origo, ale zda se ze ze vsech ten nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Za všech nej? No mě trošku ruší ta nesourodost ovládání vyhřívání skla a asi alarmu. Jo a ten drátek k GPS taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Tak tomuhle v zivote neprejdu na chut...bleeeeeeeeeeee :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.