Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím Vás!! :palec2:

Nedávno, asi před měsícem jsem vstoupil mezi Vás Octaváky a později i na tohle fórum...Fotky tu nadělím později, ale teď k věci...

Podařila se mi koupit Octu v takovém interiéru v dekoru dřeva ale teď mě zajímá, jestli to majitel předemnou koupil a dodělal, nebo byly nějaké verze za příplatek přímo s takovým interiérem...

post-37422-1249325460_thumb.jpg

Vloženo

Já mám také v interiéru imitaci dřeva, středový panel, výdechy větrání.. Ale je to originál Škoda, r.v. 1997. Vypadá to trochu jinak než u tebe, kdyžtak přihodím foto.

Vloženo
Já mám také v interiéru imitaci dřeva, středový panel, výdechy větrání.. Ale je to originál Škoda, r.v. 1997. Vypadá to trochu jinak než u tebe, kdyžtak přihodím foto.

Jasně přihoď budu jen rád...A máš jistotu že je to ze Škody? Jsi prvním majitelem?

Vloženo
Určitě je to originál od Škodovky, jsem první majitel:)

Aha tak paráda :-) Díky moc za info...V mém případě to úplně 100%ní není, protože se takové fólie i prodávají, ale alespoň jsem se k těm 100%tům přiblížil :-)

Vloženo
Existuje to aj ako orig.príslušenstvo.

(Mám to doma (verzia Climatronic)ak by mal niekto záujem).

Ahoj,měl bych zájem jen o dekor pro popelník.Nemůžeš prodat zvlášť?Díky předem za odpověď.Nebo kdo by mi jej prodal prosím.

Návštěvník
Vloženo

Ja mam zase tento a taky neni origo, ale zda se ze ze vsech ten nej :)

post-3876-1250802068_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...