Starkyp Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Zdravim vas Take jiz bylo mnoho napsano, dnes jsem vymenil chladici kapalinu G12 ,duvod byl unik z cidla termostatu viz. priloha obr. Jedna se o Fabii 1,4 Mpi rok vyroby 2000. Vyrobce chaldici kapaliny doporucuje vymenu po 5 letech. Pokud se nemeni chladic tak casove neomezene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Zdravim všechny Setkali jste se, že by vám unikala chladící kapalina přes termostat? Koupil jsme celou skříň termostatu (origo. díl) a teče mi jak v místě kde je přišroubovaná k motoru tak v místě kde je víko termostatu. Ještě dodávám že mám Fabii 1.4 MPI 50 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jasne, tiež som kupil a menil som , asi 2 x...uplne nový termostat. ma išlo švihnut....dáka nekvalitná výroba. Chod to reklamovat a pýtaj si radšej drahší a kvalitný termostat. S kovovým vnutrom. Mne sa to stalo v zime. Kupil som , vymenil/ lebo tie s umelej hmoty vnutri praskaju/ ...možno som to menil 2 a ž 3 x ..minulý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 A kde seženu termostat v kovovym vnitřkem? Ten co mi teď teče je originál Škoda, předtim jsem měl čínskej a z něj nic neteklo ale byl pořád otevřenej na velkej okruh. Člověk si asi nevybere ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 No..treba sa pýtat v mototechnách....Fakt tie polské a rozne čínske výrobky sú na prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Pokud ti teče originál Škoda, tak ho reklamuj - od toho je to originál, abys reklamacemi nebyl problém. (ve vyšší ceně si kupuješ nejen kvalitu, nýbrž i služby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.