Publikováno Srpen 17, 200916 r Moc prosim nekoho, kdo ma nejakou chytrou knizku, jestli by mi nemohl napsat ,jaka cisla jsou prirazena k jednotlivym pinum-a samozrejme na co ktery je. Bylo tam zapojeno asi denni sviceni, nebo neco podobneho(byl to nejaky sluzebak), a je to tam nejak prepinovano, a ted my sviti mlhovky uz pri otoceni klicku, atd... Chci to uvest do puvodniho stavu. Specha, dekuji moc.
Srpen 17, 200916 r Tohle by Ti mělo pomoct. Přepinovat podle barev drátů... I když teda nechápu, proč to někdo přehazoval. Ale stane se... sp_na__sv_tel.pdf
Srpen 17, 200916 r Autor Tohle by Ti mělo pomoct. Přepinovat podle barev drátů... I když teda nechápu, proč to někdo přehazoval. Ale stane se... Diky, dam vedet.
Srpen 19, 200916 r Tohle by Ti mělo pomoct. Přepinovat podle barev drátů... I když teda nechápu, proč to někdo přehazoval. Ale stane se... když se na fóru objeví návod na propoj na mlhovky tak pak normální člověk netuší o co jde a nechápe co je to za denní svícení
Srpen 19, 200916 r To mě taky dost pobavilo, tenhle dotaz Možná kdyby tazatel použil hledání, ať už tady, nebo na Googlu.
Srpen 19, 200916 r Když je pár hlupáků, kteří to tak zapojují, tak je to těžký.... Ale pohledat mohl!
Duben 14, 201510 r Zdravim, obnovim toto vlakno s otazkou na rozdiel medzi prepinacom s prednou a zadnou hmlovkou vs prepinac len so zadnou hmlovkou. Odisiel mi tento prepinac(overene) na Octavii 1 tour, r.v. 12/2006, kod motora BFQ. Tato octavia ma len zadnu hmlovku. Potrebujem teda kupit novy hlavny prepinac svetiel a neviem ktory. V uvahu pripadaju tieto: 1. prepinac len so zadnou hmlovkou: http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-vicenas-4_4 (55eur) 2. prepinac so zadnou aj prednou hmlovkou: http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-vicenas-2_2?brand=SKODA (35eur) 20 eur rozdile je celkom dost, tak by som sa chcel opytat, ci je mozne pouzit variantu 2 bez nejakych uprav a bude vsetko fungovat ako ma? Samozrejme poloha prednej hmlovky by sa nespinala a takpovediac by tam bola na nic. Dakujem za odpovede!
Duben 28, 201510 r Odpoviem si sam - ano, je mozne pouzit prepinac so zadnou aj prednou hmlovkou a vsetko funguje ako ma. Vyskusane, overene a usetrenych 20 eur.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.