alespilot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Zdravím majitele F II a ROO, jak vypadá Vaše přední maska po čase provozu ? Mě se v té horní"chromované" liště se znakem škoda objevili po 1 roce takové pupínky,jako by pod tou lesklou vrstvou... Jak jste na tom, reklamace ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Tak ta moja je už cela označkovana od kamienkov, ale chrom drži, len su tam male jamky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 U mýho auta dobrý, když nepočítám kráter od kamínku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 mam tam takovy bublinky. ne kratery, vystouply. uz sem se na to taky dival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Taky hlásím puchýřky v chromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Tak já mám důlčíky od kamínků po roce a půl provozu. Jinak chrom je pěknej,když se vyleští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Jelikož jsem o víkendu leštil tak jsem to také kontroloval a zatím vše OK. V provozu rok a půl. Chrom drží a puklinky zatím žádné i kamínky se zatím vyhýbají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Co myslíte,jsou ty puchýřky na výměnu ? Mě se na ročním autě za 384 000,- nelíbí !!! Už jste to někdo reklamoval ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 No skusil bych to zreklamovat, za to nic nedáš. Uvidíš, co ti na to řeknou. Pak dej vědět, jak jsi dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak dnes reklamace v Havex Vrchlabí a bez zbytečných řečí vyměněno na počkání (za 20 min). S chutí do toho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 heeeezkyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 pujdu za 2000km na prohlidku, tak taky zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 já sem zase našel,že oslepují ty znaky škoda ,počkám,ale na garančku a až bude soupis větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) kupoval jste někdo ty plastový dekle na ty mřížky,chci koupit tu spodní a chci se zeptat na kvalitu,jestli se to třeba nekroutí .viz- dekl .Proč mají jiný na FII a Romstra?nemají stejný předek? Editováno: 13. Březen 2010, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonder Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 (editace) Celá přední chr. maska na R 05/09 byla po jedné zimě rezavá, jak liška.Vymněněna na záruku bez mrknutí oka při garanční prohlídce. Prý jsem 1.postižený , OV- Brandlova. Editováno: 25. Březen 2010, autor: vonder 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.