alespilot Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Zdravím majitele F II a ROO, jak vypadá Vaše přední maska po čase provozu ? Mě se v té horní"chromované" liště se znakem škoda objevili po 1 roce takové pupínky,jako by pod tou lesklou vrstvou... Jak jste na tom, reklamace ? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napster050 Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Tak ta moja je už cela označkovana od kamienkov, ale chrom drži, len su tam male jamky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 U mýho auta dobrý, když nepočítám kráter od kamínku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 mam tam takovy bublinky. ne kratery, vystouply. uz sem se na to taky dival. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpetr Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Taky hlásím puchýřky v chromu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1806 Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Tak já mám důlčíky od kamínků po roce a půl provozu. Jinak chrom je pěknej,když se vyleští Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldier_CZ Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Jelikož jsem o víkendu leštil tak jsem to také kontroloval a zatím vše OK. V provozu rok a půl. Chrom drží a puklinky zatím žádné i kamínky se zatím vyhýbají Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alespilot Posted August 22, 2009 Author Share Posted August 22, 2009 Co myslíte,jsou ty puchýřky na výměnu ? Mě se na ročním autě za 384 000,- nelíbí !!! Už jste to někdo reklamoval ? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 No skusil bych to zreklamovat, za to nic nedáš. Uvidíš, co ti na to řeknou. Pak dej vědět, jak jsi dopadl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alespilot Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Tak dnes reklamace v Havex Vrchlabí a bez zbytečných řečí vyměněno na počkání (za 20 min). S chutí do toho :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 heeeezkyyyyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 pujdu za 2000km na prohlidku, tak taky zkusim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrumr Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 já sem zase našel,že oslepují ty znaky škoda ,počkám,ale na garančku a až bude soupis větší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrumr Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) kupoval jste někdo ty plastový dekle na ty mřížky,chci koupit tu spodní a chci se zeptat na kvalitu,jestli se to třeba nekroutí .viz- dekl .Proč mají jiný na FII a Romstra?nemají stejný předek? Edited March 13, 2010 by petrumr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonder Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 (edited) Celá přední chr. maska na R 05/09 byla po jedné zimě rezavá, jak liška.Vymněněna na záruku bez mrknutí oka při garanční prohlídce. Prý jsem 1.postižený , OV- Brandlova. Edited March 25, 2010 by vonder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts