Publikováno Srpen 18, 200916 r Zdravim....Vag mi vyhodil tuto chybu Císlo dílu rídícího modulu: 1U0 920 911 B Nalezeny chyby: 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu 80-00 - provoz po jednom vodici neviete mi pomoct co stym??nezda sa mi ze by nieco na aute nefungovalo...Nasiel som neake rady typu ze skontrolovat kable len neviem kde ich mam kontrolovat a kde presne sa ta jednotka nechadza......
Srpen 20, 200916 r Komfortka je pod volantem, dekl nad pedály dolů... ale tohle číslo dílu mi z hlavy nic neříká, mrknu doma. Upraveno Srpen 20, 200916 r od Viktor X
Srpen 20, 200916 r Autor su to budiky (kombiinstrument OI RS) No prisiel som nato ze mi nejde zamkynanie kufra pomocou dialkoveho takze pripisujem tu chybu tomu.....hm? Co ty nato?? A prosim ta hod mi do zrozumitelnejsieho jazyka co znamena to v zatvorke....Dakujem
Srpen 20, 200916 r Nechápu, proč to řešíš ve dvou vláknech , ale vypadá to, že už víš, v čem je problém. Nejde kufor Octavia 1.8T Upraveno Srpen 20, 200916 r od Viktor X
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.