Publikováno Srpen 31, 200916 r Dnes v noci mi nějaký kretén ukradl rádio JVC.. žádný dělo to nebylo a ještě k tomu jsem měl panel schovaný.. Není mi ale jasný, pro rozbíjel sko, kde je fólie?? nehledě na to, že spím asi 10 metrů od auta při otevřeným okně... Lokalita: Praha 6 - Střešovice Sekat ruce těm hajzlům
Září 2, 200916 r Mě rádio ukradli včera - praha - suchdol. Taky bez panelu, alespoň se do auta dostal bez poškození čehokoli. Ještě mi drze rozbalil nové balení žvýkaček a vzal si dvě.... Bych vraždil někoho načapat.
Září 2, 200916 r panel se dá sehnat za pár korun ale kdyz neni radio nikde oznaceny, takze nevim, jaky panel? nebo to poznaj podle konektoru? dodo: jo myslim radio bez panelu
Září 2, 200916 r No vzadu jsou 100% štítky i s kódama. Jinak to jsou určo machýrci, co se v tom vyznaj
Září 2, 200916 r Autor Později jsem zjistil, že mi ukradl i sluneční brejle . Jinak jsem měl taky žvejkačky v autě (rodinné balení které si můžete dofóóknóót) a ty mi nezmizely.. Asi nemám strávnou příchuť. Když jsem volal policajty, tak mi říkali, že tu noc ma praze 6 bylo celkem 8 vlupaček
Září 2, 200916 r kurna, proc kradou auta bez panelu??? No, co jsem koukal po netu, tak asi okradení majitelé (nenapadá mě kdo jiný) ty panely sami prodávají.
Září 2, 200916 r nepleťte si pls tuto sekci s debatou. pokud nemáte žádný info vedoucí k dopadení, tak se prosím zdržte komentářů a zážitků
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.