Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mám Note1 a to odpojování mi začlo po přechodu na JB. Po poslední aktualizaci to je v pohodě. Zkontroluj aktualizace.

Mel jsem taky note I a bylo vse v pohode.aktualni fw.pro tel.mam pise me ze nejsou k dispozici aktualizace.a nejde aktualizovat ta jednotka v aute divny je to ze me pise na maxiku oskar a ten uz davno neni:)

• 3 týdny později...

zdravim. mam tel. samsung galaxy note I a kdyz chci aktualizovat telefonni seznam,tak se mi vzdy odpoji... nevim co s tim. nemate nekdo nejakou radu jak to vyresit???? cislo jednotky je : 3C8 035 730. predem dik

Coky14: odpoji sa ti to hned, alebo zaktualizuje par kontaktov? Lebo moze byt niektroy kontakt nestantartny a pri nom sa to odpoji. Napr. Vela cisiel, alebo fotka. Uz sa to tu niekde spominalo.

• 4 týdny později...

Zdravim. Mam dotazek, ve sve Oii fl mam gsmiii s jednotkou 5n0...A a potrebuji info, jestli mi bude fachat jednotka 1z50035729d s Columbusem, maxikem a multivolantem a jestli mi ta jednotka konecne sparuje androida bez rsap.

Diky

Zdravim aku jednotku mam hladat k iphone 5 s ios 7.0.4 a co vsetko potrebujem? staci len jednotka ktora sa dava pod sedadlo ked mam hlasove ovladanie navigacie tak tam mikrofony asi budu nie ?

Pro navigaci je samostatny mikrofon.

• 2 týdny později...

Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat ci je mozne domontovat BT gsm II / III do OII / r. v. 2010 bez maxidotu iba PC , navigacia Amundsen /fw 351/ Otazka? Ci je to mozne bez maxiku s tym ze by sa to ovladalo iba cez nav. Ak ano, co vsetko k tomu treba? Za Vase rady vopred dakujem.....

Zdravím pánové,

potřebuji poradit. Mám OII 2005 a dodělaný HF 5P0862335B. Spárovaná mobil Samsung Galaxi SIII mini.

Na maxidotu se zobrazují  české jména s otazníkem - v hledání je to nepoužitelné. Nemůžete mi poradit, co změnit, aby se zobrazovaly i háčky a čárky?

Díky

Mám to stejně, stejná jednotka (jen bez indexu B ) odstranil sem diakritiku. Není to to pravý ořechový ale dostačující, až doslouží stávající E7 tak asi vyměním i GSM, pokud tedy ne i celý auto :)

Upraveno od šulda

• 3 týdny později...

Zdravím.

Pořídil jsem znovu columbuse, už ten novější led typ.

Co se tyče bluetooth jednotky, sehnal jsem 1Z0035729 řídící s anténou. Byla mi doporučena k me 06-mr07 Oct2

Tudíž poptávám zbytek (kabelaz včetně mikrofonu a asi nějaký držák R.J pod sedadlo) + kdo to poladi s Galaxy Note 2.

Mam Maxe a budu dodělavat ještě multifunkční ovládání před face 02. Tak aby to Vse šlapalo s androidem.

Díky za nabídku, nebo radu.

Dobrý den chtěl bych si dodělat BT HF mám octavia II rv 2007 s maxidotem a rádio stream mp3,

po přečtení diskuzí jsem zjistil že nejvhodnější by byla jednotka 1Z0035729B tu jsem bohužel nesehnal

ale mám možnost koupě jednotek 1Z0035729A nebo 5J0035729B prosím tedy o radu zda je možné některou z těchto jednotek použít. M.

Díky za odpověď na skodateile jsem chtěl objednat kabeláž, držák a kryt. Ale potřeboval bych vědět zda půjde použít některá z mnou uvedených jednotek protože cenová nabídka je 1/3 ceny té z skodateile. Neplánuji koupi navigace a nepotřebuji přehrávat hudbu z telefonu,  bude my stačit přijímat hovory a zobrazení na maxidotu.

Upraveno od mira k

• 2 týdny později...

do tvého auta bude vhodná jednotka 1Z0035729A, jednotka s označením na konci "B" je vhodná do aut s červeným maxíkem. mám jednu jednotku kterou potřebuješ. pokud máš zájem pošli SZ.

proč  mu radíš takové kraviny??? ty jsi viděl u škodovky někdy červený maxidot???? chceš mu prodat něco co mu nebude fungovat! potřebuje právě jednotku 729 nebo 729B nebo některou z 5P0

ja mam tuto 1Z0035729A  a funguje   ,maxidot, i na columbovi

Upraveno od brunda

proč  mu radíš takové kraviny??? ty jsi viděl u škodovky někdy červený maxidot???? chceš mu prodat něco co mu nebude fungovat! potřebuje právě jednotku 729 nebo 729B nebo některou z 5P0

namontováno a funguje bez problémů dokonce s iphonem 5s, tak nevím kdo tu radí kraviny, měl by ses nad sebou zamyslet a osvěžit si vědomosti.

jsi magor, víš jaký je rozdíl mezi bílým maxidotem u škodovky a u VW?? červený maxidot u VW je stejný - protokol jako bílý u OII předface!!! chceš mi říct že tvoje jednotka 1Z0035729A ukazuje na maxidotu u OII 2007???? tak zněl dotaz!!!!

tak na to se klidně přijedu podívat!

Nevim na koho to je ze je magor- ale ja mam 799A iphone 5s a slape mi to octavia II

2012

jsi magor, víš jaký je rozdíl mezi bílým maxidotem u škodovky a u VW?? červený maxidot u VW je stejný - protokol jako bílý u OII předface!!! chceš mi říct že tvoje jednotka 1Z0035729A ukazuje na maxidotu u OII 2007???? tak zněl dotaz!!!!

tak na to se klidně přijedu podívat!

jestli jsem magor, tak ty budeš asi dement, to ty tady furt něco žvaníš o škodovce s červeným maxidotem, v příspěvku jsem psal cituji "vhodná do aut s červeným maxíkem" o škodovce nepadlo ani slovo.nemám chuť se tady s tebou dohadovat, snad ti stačí ty dva příspěvky o tom že to funguje! a ukázat ti to asi taky stačit nebude, protože se chováš jako rozmazlenej spratek kterej neumí přiznat že neměl pravdu a  stejně by sis mlel svou. z tebe asi v rájitř........k musejí mít radost, že? pro mě je to uzavřený a už s tím nebudu ztrácet čas. PROSTĚ TO FUNGUJE A TÍM TO KONČÍ !!!

Dobrý den chtěl bych si dodělat BT HF mám octavia II rv 2007 s maxidotem a rádio stream mp3,

po přečtení diskuzí jsem zjistil že nejvhodnější by byla jednotka 1Z0035729B tu jsem bohužel nesehnal

ale mám možnost koupě jednotek 1Z0035729A nebo 5J0035729B prosím tedy o radu zda je možné některou z těchto jednotek použít. M.

jsi totální idiot, na tento dotaz jsi mu odpověděl že mu bude fungovat jednotka 1Z0035729A!!! a to není pravda, na maxidotu se mu ukazovat nebude!!!! a nevím proč tady pleteš červený maxidot který škodovka nemá!!! jsi totálně mimo co se týče znalostí a vyskakuješ si tady!

rád se teda podívám jak jednotka 1Z0035729A funguje s maxidotem v Octavii 2007!

Nevim na koho to je ze je magor- ale ja mam 799A iphone 5s a slape mi to octavia II

2012

on se ptal na octavii 2007, tam mu 729A na maxidotu ukazovat nebude!

jinak jednotku 1Z0035729B mam na prodej vcetne antenky bez kabelaze

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.