motosman Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Mám Note1 a to odpojování mi začlo po přechodu na JB. Po poslední aktualizaci to je v pohodě. Zkontroluj aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Mel jsem taky note I a bylo vse v pohode.aktualni fw.pro tel.mam pise me ze nejsou k dispozici aktualizace.a nejde aktualizovat ta jednotka v aute divny je to ze me pise na maxiku oskar a ten uz davno neni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coky14 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 zdravim. mam tel. samsung galaxy note I a kdyz chci aktualizovat telefonni seznam,tak se mi vzdy odpoji... nevim co s tim. nemate nekdo nejakou radu jak to vyresit???? cislo jednotky je : 3C8 035 730. predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Coky14: odpoji sa ti to hned, alebo zaktualizuje par kontaktov? Lebo moze byt niektroy kontakt nestantartny a pri nom sa to odpoji. Napr. Vela cisiel, alebo fotka. Uz sa to tu niekde spominalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChegeRuda Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Zdravim. Mam dotazek, ve sve Oii fl mam gsmiii s jednotkou 5n0...A a potrebuji info, jestli mi bude fachat jednotka 1z50035729d s Columbusem, maxikem a multivolantem a jestli mi ta jednotka konecne sparuje androida bez rsap. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Zdravim aku jednotku mam hladat k iphone 5 s ios 7.0.4 a co vsetko potrebujem? staci len jednotka ktora sa dava pod sedadlo ked mam hlasove ovladanie navigacie tak tam mikrofony asi budu nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Pro navigaci je samostatny mikrofon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat ci je mozne domontovat BT gsm II / III do OII / r. v. 2010 bez maxidotu iba PC , navigacia Amundsen /fw 351/ Otazka? Ci je to mozne bez maxiku s tym ze by sa to ovladalo iba cez nav. Ak ano, co vsetko k tomu treba? Za Vase rady vopred dakujem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsou Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Zdravím pánové, potřebuji poradit. Mám OII 2005 a dodělaný HF 5P0862335B. Spárovaná mobil Samsung Galaxi SIII mini. Na maxidotu se zobrazují české jména s otazníkem - v hledání je to nepoužitelné. Nemůžete mi poradit, co změnit, aby se zobrazovaly i háčky a čárky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Mám to stejně, stejná jednotka (jen bez indexu B ) odstranil sem diakritiku. Není to to pravý ořechový ale dostačující, až doslouží stávající E7 tak asi vyměním i GSM, pokud tedy ne i celý auto Editováno: 9. Únor 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Zdravím. Pořídil jsem znovu columbuse, už ten novější led typ. Co se tyče bluetooth jednotky, sehnal jsem 1Z0035729 řídící s anténou. Byla mi doporučena k me 06-mr07 Oct2 Tudíž poptávám zbytek (kabelaz včetně mikrofonu a asi nějaký držák R.J pod sedadlo) + kdo to poladi s Galaxy Note 2. Mam Maxe a budu dodělavat ještě multifunkční ovládání před face 02. Tak aby to Vse šlapalo s androidem. Díky za nabídku, nebo radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira k Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Dobrý den chtěl bych si dodělat BT HF mám octavia II rv 2007 s maxidotem a rádio stream mp3, po přečtení diskuzí jsem zjistil že nejvhodnější by byla jednotka 1Z0035729B tu jsem bohužel nesehnal ale mám možnost koupě jednotek 1Z0035729A nebo 5J0035729B prosím tedy o radu zda je možné některou z těchto jednotek použít. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II(A5)%20facelift%7CGSM%20HF%20a%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira k Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) Díky za odpověď na skodateile jsem chtěl objednat kabeláž, držák a kryt. Ale potřeboval bych vědět zda půjde použít některá z mnou uvedených jednotek protože cenová nabídka je 1/3 ceny té z skodateile. Neplánuji koupi navigace a nepotřebuji přehrávat hudbu z telefonu, bude my stačit přijímat hovory a zobrazení na maxidotu. Editováno: 2. Březen 2014, autor: mira k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technoart Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 do tvého auta bude vhodná jednotka 1Z0035729A, jednotka s označením na konci "B" je vhodná do aut s červeným maxíkem. mám jednu jednotku kterou potřebuješ. pokud máš zájem pošli SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 proč mu radíš takové kraviny??? ty jsi viděl u škodovky někdy červený maxidot???? chceš mu prodat něco co mu nebude fungovat! potřebuje právě jednotku 729 nebo 729B nebo některou z 5P0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) ja mam tuto 1Z0035729A a funguje ,maxidot, i na columbovi Editováno: 17. Březen 2014, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technoart Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 proč mu radíš takové kraviny??? ty jsi viděl u škodovky někdy červený maxidot???? chceš mu prodat něco co mu nebude fungovat! potřebuje právě jednotku 729 nebo 729B nebo některou z 5P0 omlouvám se, pokud to není pravda, ale vycházel jsem z těchto stránek. http://www.my-gti.com/1080/volkswagen-skoda-bluetooth-model-differences Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technoart Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 proč mu radíš takové kraviny??? ty jsi viděl u škodovky někdy červený maxidot???? chceš mu prodat něco co mu nebude fungovat! potřebuje právě jednotku 729 nebo 729B nebo některou z 5P0 namontováno a funguje bez problémů dokonce s iphonem 5s, tak nevím kdo tu radí kraviny, měl by ses nad sebou zamyslet a osvěžit si vědomosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 jsi magor, víš jaký je rozdíl mezi bílým maxidotem u škodovky a u VW?? červený maxidot u VW je stejný - protokol jako bílý u OII předface!!! chceš mi říct že tvoje jednotka 1Z0035729A ukazuje na maxidotu u OII 2007???? tak zněl dotaz!!!! tak na to se klidně přijedu podívat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Nevim na koho to je ze je magor- ale ja mam 799A iphone 5s a slape mi to octavia II 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technoart Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 jsi magor, víš jaký je rozdíl mezi bílým maxidotem u škodovky a u VW?? červený maxidot u VW je stejný - protokol jako bílý u OII předface!!! chceš mi říct že tvoje jednotka 1Z0035729A ukazuje na maxidotu u OII 2007???? tak zněl dotaz!!!! tak na to se klidně přijedu podívat! jestli jsem magor, tak ty budeš asi dement, to ty tady furt něco žvaníš o škodovce s červeným maxidotem, v příspěvku jsem psal cituji "vhodná do aut s červeným maxíkem" o škodovce nepadlo ani slovo.nemám chuť se tady s tebou dohadovat, snad ti stačí ty dva příspěvky o tom že to funguje! a ukázat ti to asi taky stačit nebude, protože se chováš jako rozmazlenej spratek kterej neumí přiznat že neměl pravdu a stejně by sis mlel svou. z tebe asi v rájitř........k musejí mít radost, že? pro mě je to uzavřený a už s tím nebudu ztrácet čas. PROSTĚ TO FUNGUJE A TÍM TO KONČÍ !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Dobrý den chtěl bych si dodělat BT HF mám octavia II rv 2007 s maxidotem a rádio stream mp3, po přečtení diskuzí jsem zjistil že nejvhodnější by byla jednotka 1Z0035729B tu jsem bohužel nesehnal ale mám možnost koupě jednotek 1Z0035729A nebo 5J0035729B prosím tedy o radu zda je možné některou z těchto jednotek použít. M. jsi totální idiot, na tento dotaz jsi mu odpověděl že mu bude fungovat jednotka 1Z0035729A!!! a to není pravda, na maxidotu se mu ukazovat nebude!!!! a nevím proč tady pleteš červený maxidot který škodovka nemá!!! jsi totálně mimo co se týče znalostí a vyskakuješ si tady! rád se teda podívám jak jednotka 1Z0035729A funguje s maxidotem v Octavii 2007! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Nevim na koho to je ze je magor- ale ja mam 799A iphone 5s a slape mi to octavia II 2012 on se ptal na octavii 2007, tam mu 729A na maxidotu ukazovat nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virus Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 jinak jednotku 1Z0035729B mam na prodej vcetne antenky bez kabelaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.