DawiDX Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Zdravim, jake verze HF bluetooth jednotek lze koupit do predFL Octavie II MR2006 bez MF volantu, aby fungovaly s Columbusem a zaroven s predFL maxidotem (ovladanym pres pravou packu)? Telefon HTC s Androidem 4.2.2. Diky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virus Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Jsem koukal na octavia.forum a tam manik resil to same a 1Z0035729B funguje , dle http://www.my-gti.com/1080/volkswagen-skoda-bluetooth-model-differences take je dano ze to bude makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiiles Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Stále se mi nedaří rozjet BT-Audio z Iphone, nemáte s tím někdo zkušenosti? v Setupu Swingu jsem BT-Audio povolil, ale stejně když dám Media tak tam ta možnost není. Handsfree funguje bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 ahoj všem kamarádovi přestala fungovat jednotka 5P0 862 335 C,úplně se stratila z maxidotu a VAG píše chybu 000003,chybná jednotka,poradí někdo jestli se musí sehnat úplně stejná a jen vyměnit,nebo se po výměně úplně stejné musí provádět kódování?popřípadě jestli je možné tuto jednoutku vyměnit nějak jednoduše za jinou a co vše se by se s tím muselo udělat.je to v O2,bez multifunkčního volantu a se standartním rádiem.popřípadě pokuid někdo nějakou má,tak nabídněte. díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToKo Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 zdravím nedaří se mi propojit můj telefon Samsung Core Duos s jednotkou v autě (O Scout 03/2010, RNS510 Columbus, UHV Premium 5N0 035 730 C) stejný nezdar jsem měl se Sony Ericsson, naopak s předchozí Nokií či nedávno se Samsung Trend Plus spojení proběhlo bezúspěšně jsem zkoušel i instalaci rSAP aplikace do telefonu naopak v jiném vozidle s jednotkou UHV Standard 7P6 035 730 F se připojuji naprosto bez problémů rSAP nutně nepotřebuji, stačí mi funkční HF umí někdo poradit co s tím? a pokud je nutná výměna UHV jednotky, tak co to obnáší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 stačí vyměnit HF jednotku a nakodovat ji... jednotku mám kdyby jsi potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToKo Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 OKa, mco dík v tom případě bych se ještě zeptal za jaký model jednotky? hlavně aby to bylo 100% funkční bude nutné ještě používat nějaké speciální rSAP aplikace v mobilu? kdo pomůže s výměnou a kódováním? může mít tam moje současná stará jednotka ještě nějaké využití pro někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Jednotku ti klidne na košíku a vyměnit, rsap není nutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zdravím všechny, mám otázečku, nemá někdo tabulku kompatibiliti telefonů s GSM pro Superb II? Na stránkách Škoda nemůžu najít, budu moc vděčný. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilDave Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 No to zalezi co za jednotku tam mas. Kouknout pod sedadlo spolujezdce co je tam za jednotku, podle toho zjistis jake protokoly to podporuje a tudiz s jakyma telefonama to bude slapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortez Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Ahoj mám Octavii II RS TDI MR 2011. Mám hansfree GSM II protože jsem nechtěl rSAP páč iPhone ho stejně nepodporuje. Vše funguje OK včetně BT audio. Avšak nejde přehazovat písničky na MF volantu a ani není vidět název skladby. Je to jen výsada GSM III nebo se dá udělat třeba aktualizace stávající jednotky? Kdyby bylo potřeba předělat na GSM III stačí jen vyměnit jednotka nebo i kabeláž je jiná? je to jednotka 5K0 035 730 co jsem se dočetl tak ta to neumí. Předem díky za pomoc. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 mám dotaz, když mám v Octavii u Columba (LED, MR2011) GSM II a na Superbovi (facelift, MR2013) u Columba GSM III, dalo by se to předělat? Aby v eReSu byla GSM III a v Superbovi GSM II? Octavia je dieselova, tudiz s ni jezdim na delsi trasy a vic v ni vyuziji GSM III. V Superbu je stejnej Columbus, jen je vybavenej o příjem DAB signálu. díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntoii Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 (editace) Nazdar chlapci , som kúpil hajtru aj s HF , aby som konečne mohol aj ja pohodlne telefonovať , nakoľko je to moj pracovný nástroj. Netušim či má hajtra BT alebo nie , či sa pripája TEL iba cez ten oldschool držiak a to je dovodom chyby , ale poprosil by som o navigovanie. Aj keď laikom nie som , nikdy som nić také nemal. Na základe výpisu z VAG-u , ktorý vlastním , tak predpokladám , že záver je ,,DOPO,, celému telefonovaniu. Mám v aute tieto náležitosti (viď foto) , viem sa spojiť s jednotkou , viem ist do prisposobení , v MaxiDote v MENU mám a viem vybrať opciu telefón , no je úplne prázdna. Nič tam nie je , žiadna možnosť , iba krok spať. Predpokladám dobre , že v tej hajtre taká BT jednotka vydrží 3roky ? Nepozeral som žiadne poistky zatiaľ nić. Neviem , či to má vlastne zmysel. Díky Vám ! Editováno: 17. Červenec 2014, autor: puntoii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinpa Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 (editace) Existuje adapter na telefon Nokia Lumia 920? Editováno: 27. Červenec 2014, autor: Sinpa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Dej to přes BT, i kdyby existoval tak jeho cena je leckdy vyšší než cena samotného telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) Mam dotaz co vsechno me ma fungovat na HF jednotce? Mam tel. s androidem a prehravani medii prehrava veskere zvuky telefonu a nezobrazuje nazev skladby. Tak nevim co delam spatne. Editováno: 13. Srpen 2014, autor: Sharpens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tvoje jednotla je pouze GSM II. Tudiz funguje pouze jako vzdaleny bluetooth reproduktor a mikrofon. Takze nedelas nic spatne. Ja mam v aute GSM III premium a v tom prehravani mam nazev skladby a muzu jej i pomoci columba/volantu prepinat. GSM III ma v sobe i wifi a dalso vychytavky. GSM II mi fungovalo, jak Tobe. Je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Zdravím, potřeboval bych HF jednotku do octavie II 2006 výbava: multifunkční volant, maxidot a do budoucna i columbus (kdyby měla i A2DP profil, taky beru). Pokud někdo máte, nabídněte prosím, stará jednotka odešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenci22 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Zdravím potreboval by som zistiť aké HF budú pasovat do môjho Superb II 2011 mám Amundsen + (3T0 035 192B) a maxidot. Telefón mám HTC One M7. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Mám autotelefon GSM III + Bluetooth Premium (UHV+rSAP) : - donedávna jsem provozoval zcela bez problémů přes rSAP a PBAP profily telefon N8 (s výjimkou krátké epizody s SGS4, o kterou jsem nešťastně přišel v zahraničí) přes rSAP - nedávno jsem přešel na SGS5, a celkem to fungovalo, resp. PaP chodilo (přenos seznamů hovorů), ale nestihl jsem aktualizaci telef. seznamu, protože mě poté O2 vyzvalo k upgradu mé 0.5 roku staré SIM karty (nová někdy v 11/2013 po tom incidentu s SGS4), údajně kvůli podpoře LTE data přenosům... - bohužel s touto novou kartou se sice spáruji s GSMIII, ale nepřenese se telefonní seznam, nepřenáší se seznamy hovorů, a připojení po nějaké době zhavaruje - jediné, co jsem schopen, je vytočit ručně číslo přes Columbus, hovor ale stejně po nějaké době obvykle spadne... - zkoušel jsem zpět i N8, zcela bez chyby, všechno funguje, stejně tak jak s nějakou starší Nokií mé ženy :-( - O2 mě již není schopno reaktivovat předchozí starší SIM kartu, se kterou to nějak chodilo... - je to na výměnu té nové SMI karty (s LTE podporou) - měla by tedy fungovat, nebo je to spíše na novou jednotku ? Pokud by byla za rozumnou cenu a byla funkční v mém autě (viz podpis), asi bych si dal říci (nejlépe ta s podporou BT A2DP a lokálního WiFi AP, nevím jaká je poslední verze, aby makala i v mé Laurince O2 MR2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Tak jsem to zatím pořešil apkou "Bluetooth Phonebook", uvidim, zda-li to bude stabilni, ale stahovani tlf. seznamu přes PBAP protokol je funkční, vč. přenosů všech seznamů volání, a zdá se že celkově je připojení přes rSAP stabilnější, předtím se to cyklicky odpojovalo/připojovalo. Tak snad nebudu novou jednotku ani potřebovat Ačkoliv by se A2DP a WiFi AP (ačkoliv to mám pořešené proprietárně přes XyFi modul) celkem hodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 To nebude simkou, ale telefónom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Caute Ide mi o to ze aku bluetooth jednotku z najnovsich mozem pouzit do fabie 2 rok 5/11 aby vsetko fungovalo bluetooth hovoty atd mam biely maxidot a columbus tel iphone 5s a iphone 6plus cital som ze niektore jednotky maju aj wifi no necham si poradit ktore mozem dat hlavne nieco novsie dakujem pekne Editováno: 1. Listopad 2014, autor: ifkoo1131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tak po měsíci provozu mohu konstatovat, že je to 100% funkční a spolehlive :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Caute Ide mi o to ze aku bluetooth jednotku z najnovsich mozem pouzit do fabie 2 rok 5/11 aby vsetko fungovalo bluetooth hovoty atd mam biely maxidot a columbus tel iphone 5s a iphone 6plus cital som ze niektore jednotky maju aj wifi no necham si poradit ktore mozem dat hlavne nieco novsie dakujem pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.