Kubenec Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 http://www.novinky.cz/auto/178826-skoda-au...ez-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 přijde mi to jako nesmysl....FII se dost dobře prodává , stejně tak i OII.....a YETI se začíná rozjíždět.....co to bude asi za paskvil...pokud nebude hodně dole s cenou tak dle mého nemá šanci na velký úspěch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Z článku jsem pochopil, že to bude nástupce Octavie Tour, která se prodávala víc než dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 a proč tedy píšou...větší než F ale menší než O? Trochu divné když O tour je normální O..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Bůh ví co se chystá.Já už asi před rokem slyšel,že se chystá MPV,něco jako Galaxy atd,což bych si nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) .. mozno to postavia na podvozku rooma :-) predna naprava fabia zadna O tour : a bude to hatch : Cosby .. no to MPV by som tipol az ked vyzenu novy Sharan ... skor asik nie Editováno: 12. Září 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Jak jsem již psal, když si vzpomeneš, že se psalo o five-door coupe, tak si to spoj do kupy a vznikne ti výsledný produkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Jak jsem již psal, když si vzpomeneš, že se psalo o five-door coupe, tak si to spoj do kupy a vznikne ti výsledný produkt. a myslíš že by to bylo za výhodnou - slušnou-nízkou cenu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 cenovo na urovni O Tour inak by to nemalo asi zmysel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) deleted : soorry Editováno: 12. Září 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 a proč tedy píšou...větší než F ale menší než O? Trochu divné když O tour je normální O..... Myslej menší než OII. O Tour je menší než OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Myslim, že to nebude ani tak o velikosti, ale o ceně a tomu odpovídajícím provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Bůh ví co se chystá.Já už asi před rokem slyšel,že se chystá MPV,něco jako Galaxy atd,což bych si nechal líbit Já myslím, že o autu velikosti Galaxy či Sharanu nikdo nemluvil. Má to být velikostně jako Touran. Ale MPV větší než Roomster je snad i potvrzené, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Ja si myslim ze to bude neco jako o vybave a zpracovani neco jako Logan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) Cože? Logan? To bych se šel oběsit... Chlapci budou zřejmě chtít udělat "nástupce" Fabie Sedan, a viděl bych tam podvozek z R se zkráceným rozvorem a nejradši s přední nápravou z PQ25, zadek Octavie (nevím, co by bylo lepší jestli 1. generace nebo 2. gen...) Použitím zkrácené plošiny R by mohli snížit náklady na vývoj... O MPV pro 7 lidí se už mluví dlouho, možná by mohl být na novém podvozku pro Sharan, protože ten současný je snad ještě starší jak OT Editováno: 13. Září 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Však jsem psal, že O Tour bude mít nástupce Podle mého se chtějí zaměřit hlavně na cenu. Zasadit ránu Loganu... Ceedu... F je pro někoho malá. OII zase velká a drahá. Nějaký střed by si zákazníky určitě našel. Jo a jméno POPULAR by bylo moc moc povedené :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) jj. zasadit ranu ceedu ja by som bol za nazov Felicia .. zrejme nerealne .. ale bolo by to pekne :-))) len aby to nakoniec nebol nejaky Joyster . alebo iny ****STER Editováno: 13. Září 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Z článku jsem pochopil, že to bude nástupce Octavie Tour, která se prodávala víc než dobře. To se dalo čekat, ta jejich "Trumf" akce mi přišla hnedle jako akce na vypráskání skladů a uvolnění místa pro něco jinýho... Uvidíme uvidíme, ale pokud to bude v podobné cenové relaci, mohlo by se to chytnout - je to cílovaný na tu samou odběratelskou skupinu co kupuje Tourky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 jj. zasadit ranu ceedu ja by som bol za nazov Felicia .. zrejme nerealne .. ale bolo by to pekne :-))) len aby to nakoniec nebol nejaky Joyster . alebo iny ****STER Škoda má v zásobě spoustu názvů pro auta, třeba Spartak, Favorit, 706 RTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) NNN: alebo skoda garde 12O a rapid 130R :-) Editováno: 13. Září 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Nebo MBX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Škoda 1203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Název Š1203 by se hodil pro to připravované MPV ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tam by se dalo taky uvažovat o TAZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 TAZ 1,9 D ...taky sa aj vyrabal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.