Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 3 minutami, JayBee1 napsal:

Jestli nechceš topit ani chladit, toč pravým kolečkem ještě pod 18 °C. Jak píše Tragedie_v_JZD, měl by se tím nastavit režim LO, tzn. maximální chlazení. Když potom zapneš ECON, měl by ti do kabiny proudit vzduch zvenku přes vypnutou klimatizaci; topení by mělo být vyřazené. Levým kolečkem si potom nastav přijatelnou rychlost ventilátoru.

U faceliftu to funguje, mělo by to jít i u předface...

Tohle jsem potřeboval poradit..:-).

Díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nijak. O odmlžení musíš klimatizaci říct zapnutím "proudění vzduchu na skla" (viz str. 83 a 84 výše vloženého návodu). To nastaví patřičný chladící výkon, správný díl teplého vzduchu, přepne na ofuk skla a pustí ventilátor naplno.

Climatronic v F2/R prostě není moc inteligentní, na okno sám nepřepíná a tak jeho jediným skutečným benefitem v porovnání s poloautomatem Climatic je automatická regulace rychlosti ventilátoru s čidlem slunečního svitu. Ale to už se všechno probíralo v již odkazovaném tématu Climatronic - dotazy.

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Nemá někdo prosím návod jak se vypíšou chyby climatronicu bez VAGu? Jako tomu bylo u předchozích climatroniku s funkcí ECON, kterou nemám? Muselo se tam něco stisknout, ale k tomu novějšímu nic nemohu najít a mě právě zablikal včera displej, tak mě zajímá co to bylo za chybu. Později se to už neprojevilo. Děkuji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...