Marek Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 No já si jí připlatil:) A hlavně večer při zapnutým podsvícení to vypadá hodně dobře:) Ty jsi si, příplácel za climatronic? Vždyť máš eleganci a tam ho v rámci edition 08 dávali v ceně climatiku zdarma...to je divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 No bude to trosku mimo tema, ale zrovna eletricky okna vzadu sou stale (pres pritomnost klimatizaci) brany jako neco prestizniho. A dost lidi je (pro me osobne ne moc racionalne) ocenuje, byt by si je sami nekoupili. Elektrické zadné okná sú racionálne vtedy, keď vzadu vozíš deti - tlačítkom im to ovládanie vieš bez problémov vypnúť, kdežto manuálnym môžeš akurát tak demontovať kľuku Podobne niekomu stačí Climatic, no niekto potrebuje z racionálnych alebo prestížnych dôvodov Climatronic. Proste koľko ľudí, toľko chutí a v neposlednom rade priorít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Jo, ty decka, to je urcite pravda. V zadnym pripade si nemyslim, ze mit vzadu kliky je lepsi nez elektricky zavirani /jako nekteri mistni/. Myslel sem to hlavne kvuli tomu, ze to chcou lidi casto prave jenom proto, ze je to holt "in". Mne by se to taky libilo, ale zadni okno sem zatim spustil jednou a to pokusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) Hele, mě to doma taky rozmlouvali, ale nedal jsem se. Je pravda, že to beru, že ty děcka taky budou a pak se to skutečně hodí, ale já hlavně už od mala vždycky chtěl mít komplet okna v elektrice. Na autosalónu jsem to vždycky hrozně obdivoval, takže já si tím tak trochu splnil sen:)) Editováno: 25. Srpen 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Chtěl jsem se zeptat, jak se u Climatronicu při režimu AUTO pozná, zda jede nebo nejede kompresor? Předpokládám, že se zapne jen při vyšší venkovní nebo vnitřní teplotě, než jaká je na displeji nastavena. Umí maxidot zobrazit aktuální teplotu interiéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Kompresor bezi podle vseho porad, ale pokud neni potreba, tak s vykonem 2% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Jak píše bojler, kompresor běží pořád, MaxiDOT vnitřní teplotu pokud vím neumí (škoda). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 To sa mi nezda, nie je tam "elektromagneticka" spojka co spusta kompresor len vtedy ked treba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Taky si myslím, že se hřídel kompresoru točí jen naprázdno a při zapnutí klimy se sepne elektromagnetická spojka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Podle informací, co mám, tak kompresor běží cca na ty 2%, jak psal Bojler:) Jen si teď nevzpomínám na důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Nie je mi jasne ako moze kompresor bezat na 2%. Jedine ak sa pod tym mysli, ze sa niekde urobi umelo "skrat" medzi nasavanim a vytlakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 nechápu, v čem vidíš problém? prostě běží na 2% výkonu...regulovat el. výkon je přeci poměrně snadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) el. vykon coho ??? Kompresor je mechanicke zariadenie nie elektricke. Nemyslim, ze je kompresor pohanany elektromotorom, rozhodne nie v skodovke. Editováno: 2. Říjen 2008, autor: majko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Podle informací, co mám, tak kompresor běží cca na ty 2%, jak psal Bojler:) Jen si teď nevzpomínám na důvod. Prave ta spojka tam prej nak neni. Nevim jak to funguje, ale ty 2% sou sichr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 a konec diskuze!!! Já vím co, ale nevím proč a jak,no...bóóóže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Kompresor elmg. spojku nemá, zato má proměnlivý zdvih pístu = regulace výkonu v rozmezí 2-100%. Elmg spojka je poruchová, hlučná... takže si myslím, že je lepší, když kompresor běží pořád, protože ve výsledku má tahle klimatizace mnohem menší spotřebu než starý climatronic, kde byl výkon kompresoru bud zadný, nebo 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) Vysvetlis prosim ako funguje ten premenlivy zdvih ? Teda presnejsie ako je to spravene, celkom ma to zaujalo. Hmm, nieco som nasiel http://www.globaldensoproducts.com/cc/cacs...compressor.html Editováno: 2. Říjen 2008, autor: majko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) Dobry dokaz si nasiel. Cely zazrak spociva v tej naklonenej doske oznacenej ako splash plate. Tym, ze sa moze naklanat sa meni zdvih piestov, ktore rotuju po obvode. Ak je doska kolmo na os kompresora, piesty maju nulovy zdvih a tym padom sa medium nestlaca a kompresor prekonova len trecie straty z rotacie pohyblivych casti. A ten 2% vykon by som skor nazval prikonom, ale v tomto sa hadat nebudem, kdeze neviem z coho je ta hodnota vypocitana. Mna osobne by skor zaujimal aky prikon ma ten kompresor ked je klima vypnuta vo wattoch. Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Jak se u Climatronicu v režimu AUTO pozná, jestli jede nebo nejede chlazení? Na výkonu motoru se to nijak viditelně neprojevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Trochu to jde poznat na zvuku motoru se mne zda. Ale jinak to poznat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak urcite zalezi na motorizaci, ja to u sveho htp poznam docela dost, navic pokud stojim na miste a je kompresor zapnuty tak se auto nepravidelne chveje, jaklime kompresor vypnu tak stoji klidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak on rikal, ze zapnutej climatronic nepozna, z toho je jasny, ze HTP nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak on pise, ze ma 1,4, ale treba se klepe i ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Jelikož jsem tady nikde nenašel fotky, že by to někdo dělal a docela mě zajímalo, jak to vypadá, tak jsme si doma trošku hrál. Nakonec to vypadá docela dobře, ještě možná časem zkusím displej do bílý (k maxidotu). Fotka po úpravě za mírnéhé světla: Fotka po úpravě za tmy: Editováno: 13. Červen 2009, autor: Ciryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Bílé podsvícení bych bral taky aby to ladilo s maxi dotem a Bolerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.