Wajzzy Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Dobry den, chtel jsem se zeptat ikdyz uz je trosku pozde protoze pneu mam doma. Mam original litaky skoda z O1 R15 kde bylo pneu 195/65 a ted jsem si koupil pneu o velikosti 205/60 a jen by me zajimalo co mi reknou v pneu servisu a jesstli mam nahanet prodejce, jestli mi je vymeni. Dekuji za radu... Editováno: 19. Září 2009, autor: Wajzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) ja mam tiež na originaloch OI širka disku 6J obute 205/60 r15 a všeto v poho Editováno: 19. Září 2009, autor: yockey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 myslím, že tento rozměr je standardně v TP, takže je vše asi OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 by yockey: To jsem chtel slyset, ze uz je nekdo ma protoze jsem nervni abych nemusel shanet ty 195/65(ted jen aby me pneuservis nezacal rikat, ze ty pneu tam proste nejdou ). by aaakecal: technicaku mam: kola na naprave 6Jx15 195/65R15 a jako alternativni je 6,5Jx15 205/60R15 Dekuji a lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 A jak pneu šířky 205 vypadá na 6J disku, to musí být docela nevzhledné. A co jízdní vlastnosti? Není to nebezpečné v extrémní situaci? Mám taky disky 6J R15 a přemýšlel jsem, že bych nové pneu pořídil 205/60 R15, abych trošku zlepšil jízdní vlastnosti zvětšním šířky pneu. Samozřejmě vím, že nejlepší řešení je koupit nové disky 6,5J R16 s pneu 205/55 R16. Mě šlo spíš o to, že při pořizování nových pneu je příplatek za rozměr 205/60 kolikrát nepodstatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 A jak pneu šířky 205 vypadá na 6J disku, to musí být docela nevzhledné. A co jízdní vlastnosti? Není to nebezpečné v extrémní situaci? Mám taky disky 6J R15 a přemýšlel jsem, že bych nové pneu pořídil 205/60 R15, abych trošku zlepšil jízdní vlastnosti zvětšním šířky pneu. Samozřejmě vím, že nejlepší řešení je koupit nové disky 6,5J R16 s pneu 205/55 R16. Mě šlo spíš o to, že při pořizování nových pneu je příplatek za rozměr 205/60 kolikrát nepodstatný. ja som dokonca kupil tu istu pneumatiku v rozmere 205/60 lacnejšie ako stala 195/65. a v tom vzhlade maš pravdu 205 na disku 6j vypada blbo ale inak všetko v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Foto by jsi neměl, jen tak pro představu. Co jízdní vlastnosti? Jsou lepší než na 195/65? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Foto by jsi neměl, jen tak pro představu. Co jízdní vlastnosti? Jsou lepší než na 195/65? uz je mam na tech litakach... ve ctvrtek ti to vyfotim jak to vypada na 6J disku.... podle me v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 ked si to tak vezmeš neni to až taky rozdiel , ved 1cm neni vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 uz je mam na tech litakach... ve ctvrtek ti to vyfotim jak to vypada na 6J disku.... podle me v pohode... Dík, foto by bylo super. Na jaro budu kupovat nové letní pneu, tak už se začínám rozhlížet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Dík, foto by bylo super. Na jaro budu kupovat nové letní pneu, tak už se začínám rozhlížet. a 195/65(omlouvam se je to jenom orientacni;) protoze jinak by asi nikdo nepoznal jak moc precniva pneu...) snad jsem pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Díky za fotky, kousek to přečuhuje . V pneuservise nenadávali, že se jim to tam nemůže vejít? Já jen že brácha letos nechával obout letní Bridgestone ER300 Ecopia a na origo disk 6,5J R15 a v jednom servisu to po chvilce zkoušení zabalili a v dalším, když dali na patku závaží tak v zatáčce ustřelovaly. Jediné řešení bylo závaží na disk nalepit. Zřejmě problém ekologické pneu s jinou konstrukcí patky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Díky za fotky, kousek to přečuhuje . V pneuservise nenadávali, že se jim to tam nemůže vejít? Já jen že brácha letos nechával obout letní Bridgestone ER300 Ecopia a na origo disk 6,5J R15 a v jednom servisu to po chvilce zkoušení zabalili a v dalším, když dali na patku závaží tak v zatáčce ustřelovaly. Jediné řešení bylo závaží na disk nalepit. Zřejmě problém ekologické pneu s jinou konstrukcí patky. nemas zac rad pomuzu... tak ja chodim do autorizovaneho servisu skoda v brne a tam jsem se bavil a normalka nic nerikal vyvazeny v pohode ale ptal se me kde jsem nechaval vyvazit kola na kterych ted jezdim a rikal neco o tom, ze to podelali, ze to zavazi tak nema bejt (nevim presne co myslel...) a to me delal pneuservis tak ja nevim komu uz verit Jinak to pneum je Barum polaris 2...navic nez jsem si je koupil tak jsem si precetl zde(myslim az predposledni tabulky...) http://www.pneumatiky.cz/info/pneu-technicke-info.html nevim jestli se tomu da verit ale podle toho by to melo bejt bezproblemu... mno uvidime v zime jak se to auto bude chovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.