princess Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Jasne chapu te,mas kot toho drzaku tech svetel?A tu kabelaz si kupoval celou nebo jen k tem xenonum?Diky,potrebuji to jen vyresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Chtel jsem se zeptat mam oII origo xenony,chci vymenit za OII face xenony co potrebuji aby se mi nataceli prej RJ LIN BUS co to je a kde to sezenu?Diky za odpoved, Ospravedlňujem sa za nepresnú informáciu, ale tie svetlá som robil už dávno. Potrebuješ CAN BUS, nie LIN. Obe sú to dátové zbernice, akurát LIN komunikuje po jednom vodiči a CAN po páre točených vodičov. CAN aj LIN v aute máš, ale potrebuješ ten CAN natiahnuť od RJ nivelácie do oboch svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Zajímalo by mě na kolik to přišlo jak ta 1. tak ta druhá přestavba. Obě vypadají moc hezky. určitě výborná inspirace Takhle se mi to líbí víc jak s těma faceliftovanýma světlama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.a.n.a.n Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 ja se chystam predelat svoji predface OII na scout... uvidime jestli to dopadne.. byl jsem se podivat u nas na brane a maji tam zadni spojler i s couvakama za 6t, je to dobra cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BINY Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Ahoj, pročetl jsem celé téma a chtěl bych se ujistit. Musel jsem prodat svého nového passata a kupuji octavii 2 a aby to nebyla taková rána tak jsem se rozhodl ji hned po nákupu předělat na o2 FL RS. Pokud jsem pochopil dobře tak potřebuji koupit : Přední světlomety + držák světlometů Přední maska plus táhlo aby šla otevřít kapota Přední nárazník - držák led a mlhovek, mlhovky, ledky, krytky ostřiků, mřížky a držáky nárazníků Přední blatníky + výplň Jsou potřeba i nové držáky blatníků nebo ty zůstaly stejné? Děkuji Editováno: 9. Květen 2011, autor: BINY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 (editace) Ano je nutne vymenit i drzaky blatniku a to oba dva na kazde strane celkem tedy 4ks: 1Z0 821 141A - drzak predniho blatniku levy 1Z0 821 142A - drzak predniho blatniku pravy 1Z0 810 679A - drzak predniho blatniku levy 1Z0 810 680A - drzak predniho blatniku pravy Editováno: 12. Květen 2011, autor: Ladinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Já to podstoupil měl jsem octavii II 2007 a udělal jsem y toho facelicht RS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Chladičovku nemusíš měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Mám dotaz.. Musí se při kompletní přestavbě na facelift měnit chladičová stěna?? Co držáky světel, asi určitě.. Nene nemusís měnit chladičovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 kdyz mam OIIface a chci dat predni naraznik RS musim menit drzaky narazniku nebo ne?Co je potreba vymenit,aby mi tam sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 ja to ted menil, mam OII face a daval jsem OII face RS predni naraznik, pasuje bez problemu, zadne uchyty ani drzaky se nemeni, jedine co potrebujes jsou nove konektory na LED svetla a na hmlovky, kupoval jsem je origo v skoda servisu... (jinak daj se prebastlit i ty puvodni, ale nemam rad kdyz se nekde neco upravuje, radeji at je to origo prace). Pak pro LED musis jeste tahnout jeden kabel pro kazdou stranu z BCM, cili potahnout dva vodice...a musis se pred tim presvedcit jestli to tva BCM podporuje, ja mel stesti, mam origo xeny a hmlovkz s dennim a BCM byla i s podporou pro LED sviteni, jinak v nouzi se to da zapojit i bez toho tretiho vodice do LED, pri vypnutych potkavacich svetlech ti budou LED svitit naplno jako denni svetla a po zapnuti spinace svetel se LED vypnou (rozdil oproti orig je ten ze nepohasnou ale se vypnou), co je k tomu potreba udelat? jednoduse propojis PIN 1 s PIN 3 na LED modulu a nepotrebujes se trapit s vymenou BCM a tahanim kabelaze pres celej motor do interieru k BCM, jinak prace na cca 1,5 hod pro toho kdo neni levej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Cau,daval uz nekdo zadni naraznik s faceliftu s odrazkama nebo s RSa? na pred face? ale liftback ne combi,jde o to ze zadni naraznik na pred FL pod svetly se nytuje s boku a facelift to ma pod svetlama prinytovane zvrchu ale nemam to do ceho primontovat potreboval bych drzacek pod svetla na ten naraznik?Nemate nekdo cuslo dilu nebo ten dil?Specha to moc dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 To mi nikdo nepomuze?Nikdo nedaval FL zadni naraznik na pred FL?Jak to mate uchycene pod svetly???? Diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 škoda že není nikde spojení a ani to vlákno jsem na Olafa s polofaceliftem nenašel, je to borec kterej bydlí ode mě asi 500metru a auto už vídávám tak minimálně 1 týdně jak jezdí kolem, a to asi už rok. Právě se mě hodně líbí protože on má vzadu i ten difuzor a má i korner taky hezký, právě jsem chtěl s ním pokecat nebo tak ale nikdá jsem se s ním nepotkal osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 máš SZ na Ol@fove vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Dík, už jsem tam psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 zbadal som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo111 Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 tiez sa chcem pustit do predneho naraznika z RS facelift, len chcel by som ho prerobit tak aby mi ostala stara povodna maska, ta nova sa mi nepaci co je na FL. a chcel by som sa opytat, je zlozite zapojenie tych led svetiel, co k tomu potrebujem. mam pred FL, bude to fungovat tak, ze ak mam na prepinaci funkciu tunnel light, tak cez den budu svietitl LED a v tme sa to prepne na stretavacie svetlomety a k tomu budu mi fungovat aj hmlove svetla? je potebne nieco menit, nejaku riadiacu jednotku alebo neviem co, vsetko je to pre mna spanielska dedina, tak chcem vediet co vsetko mam pozhanat. ono ak by vedel niekto napisal OEM cisla dielov co vsetko k tomu potrebujem tak by to bolo super. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Má RS úplně stejná zadní světla jako normální verze ? Chtěl bych vyměnit zadní světla u RS (verze před faceliftem) za facelift světla. Díky za odpvěď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ano má. Akorát ještě faceliftová světla se dají pořídit v LED provedení, original se montují na čínském trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Viděl jsem, ale myslím že se dělají jen pro liftback. Navíc se mi moc nelíbí ty bodové LEDky, zůstal bych u klasiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Jsou i pro combi, ale dost lidí na to nadává, že to málo svítí. Taky jsem je viděl naživo a musím jim dát za pravdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soda Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Kluci nemel by jste nikdo obj. cisla prednich plastovych podbehu do RS narazniku na OII face, na L a P stranu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sepulnation Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) Ahoj, mám předfl Scouta a chystám se na to taky. Nevíte o někom, kdo už tyto změny na Scoutovi prováděl? Nevíte jak jsou ty plasty na blatnících přidělané? Nevíte jestli jsou blatníky na scoutovi stejné jako blatníky na klasické octě? Jestli tedy budou třeba objednat speciální blatníky na scouta nebo stačí blatníky z klasické octy? Nevíte jestli pasují lemy blatníků z předfl scouta na blatníky fl? Omlouvám se za tolik otázek, ale nevím, kde jinde bych to zjistil! Co jsem pochopil, tak jsou třeba tyto díly: 1. L a P světlo + držáky 2. L a P blatník + držáky 3. přední nárazník 4. maska Díky! :-) Editováno: 25. Březen 2012, autor: Sepulnation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.