Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Byl zrušen příplatek za bílou Candy u všech aut, kde byl zaveden. Výjimkou je možná Yeti, ale tam jde předpokládám o chybu v ceníku.

Panoramatická střecha pro OIII liftback

post-14317-0-81166200-1363946488_thumb.j

Upraveno od bojler

zajímavý název pro střešní okno..několik panoramatických střech jsem si již prohlížel a určitě ani jedno z nich nebyl "šibr"..to zase něco škodovka experimentuje s názvama... :kol-47:

A sedel jsi v sedmickovem passiku ? ;) s panostrehou ?

jj,taky pěknej děs...nikdo z nas doma neotevře střechu,ale střešní okno..a´t si výrobci tomu říkaj jak chtějí..panoramatická střecha je přece celá prosklená bez otevření..když mrknu zevnitř,tak nevidím okénka,obdélníky a už vůbec ne ještě otvírací...

Upraveno od manfroto

no jak koukám, asi s tou bílou pochopili, že tudy cesta nevede :D

Bojlere, ja vim ze jsem otravnej , ale nekoukl ses mimohodem na ty listy ? ;)

• Autor

Ahoj, zatím jsem se k tomu nedostal. ETKA o nich mlčí, to stejné příslušenství.

děkuji , kdybys nahodou věděl dej mi prosim nějake echo , to viš , jaro se bliži :D

Byl zrušen příplatek za bílou Candy u všech aut, kde byl zaveden. Výjimkou je možná Yeti, ale tam jde předpokládám o chybu v ceníku.

:palec2: Já si to říkal, že to byla určítě akce na rozhýbání prodeje, aby lidi objednali klasické barvy ještě zadarmo. Ale asi to nepomohlo. Vždyť třeba ceník na RAPIDa s platbou za bílou platil pohých 5 dnů od 13.3.2013 do 18.3.2013. Počítám, že po Velikonocích odbourají i tu červenou......

jozzi: Ty listy na tech autech na zminenych fotkach pochazeji od Beneta, mrkni na jejich stranky.

tak o tech od BT vim , akorat ta cenovka za ně je vic jak za sadu litych kol i gumama :D , jen jsem čekal že škodovka se poučila, vzala si dobry priklad a udelala svoji variantu ( sugeroval jsem se oficialnima fotkama ) :D

No jo, karbon - taky mi to prijde pritazeny za vlasy. Zajimalo by me, koli sad prodali.

To si netroufnu tipnout ani ja ,ale snad jen nějaky nadšenec ;) dyt ja si je koupit tak se o ně bojim vic jak o cele auto :D

Ta cena je opravdu šílená... Na druhou stranu mají ty designy opravdu povedené ;)

• Autor

Fabia - nově barva modrá Race i mimo RS

Rapid - výběh zelené Arctic

Toledo má mimochodem stejné barvy až na několik výjimek (někdy jsou totožné i přes jiné názvy).

Upraveno od bojler

bojlere, prosím tě:

Už před časem jsem si všimnul, že z konfigurátoru i z ceníků pro Fabii a Roomster zmizely natáčecí světla (zůstávají jen projektorová). Nevíš, co za tím je a jestli jde už o setrvalý stav?

Díky.

Zdravicko ve spolek...mate nejake info o akci na Citigo? Pro zdejsi prodejce, pripadne jakou lze nabidnout cenovku za Citigo s AT, zelena, vybava muze byt nulova zadna...

• Autor

Václav Š. - byly staženy z nabídky pro náš trh, u Roomsteru úplně a u Fabie jsou dostupné jenom pro Scout, RS a v paketu Elegance Plus. Samostatně nejdou k FII/R objednat ani corner mlhovky nebo Amundsen. Prý snaha o zjednodušení nabídky, protože si danou výbavu u nás koupí jeden zákazník z tisíce. Napříč modely není možné u nás objednat lité rezervní kolo, až na jednu zajímavou výjimku - Rapid.

Stejně je zdůvodňována absence motorizace 1.8TSI/112kW 4x4 DSG u Yetiho, prý by se neprodával.

Upraveno od bojler

bojler: No hezký, tak děkuju. Roomster se prodává blbě, Fabie už taky není takovej hit, jak bývala a místo toho, aby se nabídka rozšiřovala, tak se zmenšuje. To jim nový zákazníky rozhodně nepřivede.

Myslím , že udělali dobře. 

• Autor

Pokud je zadáním zpřehlednění nabídky mimořádných výbav, je dobrý nápad vytvořit co nejsrozumitelnější ceník. Škrtáním v nepřehledném ceníku se problém nevyřeší. Roomster se mírně zvedá a na jiných trzích výbava nabízena je. Já si myslím, že pravým důvodem je snaha o hierarchizaci modelů.

• Autor

Kosmetické změny cen OIII, nové výbavy a nové motorizace:

• náběh motorizace 1.6TDI/66kW (cena oproti 77kW variantě nižší o 35 000Kč)
  • náběh motorizace 1.2TSI/77kW DSG a 1.4TSI/103kW DSG (příplatek proti manuálu 52 000Kč a 50 000Kč)
  • náběh pohonu 4x4 pro combi a motorizace
    • 1.8TSI/132kW DSG, 1.6TDI/77kW a 2.0TDI/110kW
    • víceprvková zadní náprava i pro 77kW a 110kW variantu
    • v ceně start/stop pro všechny varianty (u 1.8TSI je standardně, u TDI přibývá)
    • příplatek za 4x4 je 53 000Kč pro 1.8TSI a 55 000Kč pro TDI (2000Kč rozdíl kvůli přibývajícímu start/stopu)
  • 1.2TSI/77kW nově bez start/stop a pětistupňovou převodovkou, cena v souhrnu o 4000Kč nižší
  • 1.2TSI/77kW - start/stop včetně 6stup. převodovky jako mimořádná výbava za 5000Kč
  • zvýšení ceny Start/stop z 2000Kč na 6300Kč (dostupné pro 1,4/103 kW; 1,4/103 kW DSG; 1,6 TDI/77 kW a 2,0 TDI/110 kW)
  • Start/stop je nově v základní výbavě pro 1.6TDI DSG a 2.0TDI DSG (bez zvýšení ceny a povinného příplatku)
  • Start/stop je nadále povinný pro 1.8TSI/132kW (včetně varianty DSG) a o jeho cenu (2000Kč) se zvýšila základní cena
  • nové výbavy:
    • sunset i pro liftback
    • zvláštní lakování za 6000Kč nad rámec ceny metalízy
    • sklopení zadního opěradla z prostoru kufru i pro liftback za 2000Kč
    • elektricky ovládané páté dveře za 10 000Kč
    • KESSY pro Elegance místo standardní výbavy jako volitelná výbava za 0Kč (lze tedy volit variantu bez KESSY)
    • Adaptive Cruise Assistant – adaptivní tempomat a Front Assistant – sledování odstupu od vpředu
      jedoucího vozidla včetněautomatického zpomalování a brždění - pro Elegance 17 000Kč, pro Ambiente se přičítá cena základního tempomatu

Pawouk: předpokládám, že jde o chybu a nebo že se jim to tam prostě nevešlo. o konci jsem nic neslyšel.

Upraveno od bojler

1,6TDI 66kW? To je snad vtip na dnešní dobu a auto této velikosti... kol9 To se zase mají obchoďáci na co těšit teda. Zrychlení z 0-100km/h za 18 sekund, nebo ještě víc? :kol-25:

Moment ted tomu nerozumim hlavne polozce : elektricky ovládané páté dveře za 10 000Kč.
To tedy teprve bude ??? ja mel za to ze u Combi je to standartne.
Chces mi rici ze kdyz jsem v pondeli obednal OIII combi v elaganci ze nebudu mit el. ovladane pate dvere ??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.