bojler Vloženo 21. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Jestli někdo našel toto téma, tak já po půl roce hledání ano a máme tady drobnou novinku pro Yetiho Monte Carlo. Po vyřazení barevných střech z nabídky přichází měkké popostrčení i pro zájemce o výbavu MC. Nově není černá střecha v základu a je k dispozici za příplatek 4 000Kč. O stejnou částku pak Yeti MC zlevnil, takže nula od nuly pojde a výsledkem je možnost volby - buď bez barevné střechy s úsporou 4 000Kč a nebo s barevnou za stejnýc podmínek jako dřív. Nejedná se tedy o zlevnění jako takové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Co ta sleva na 50% na předplacenej servis u Czech Team jak melou v reklamě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Škoda Bez starostí 1) Nově na 3 roky / 60.000 km - varianta na 2 roky zůstává zřejmě v platnosti 2) Nově Fabia Monte Carlo 1.2 TSI 81kW (+Combi) 3) Nově Fabia Combi ScoutLine 1.2 TSI 81kW 4) Nově Octaiva G-TEC (+Combi) Víc jsem v rychlosti nezaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Bude tomu 7 let, co se snažím pomáhat lidem vyznat se v cenotvorbě Škody, slevách, změnách cen, výbav a modelových roků. Je to takový vedlejší produkt k koníčku provozovaném od roku 1999. Rád bych poděkoval řadě lidí ať už přímo ze Škody, jejich prodejců a dalších lidí napojených na Škodu, kteří mě zásobovali a zásobují. Stejně tak bych se rád omluvil za občasné žertíky, když jsem si schválně některé věcil vymyslel a "renomovoaní motorističtí novináři" opisovali i zjevné nesmysly. Občas přišly i blbé kecy neználků, ale v mnohem větší míře přicházelo poděkování. V tomto týdnu jsem dostal BAN. Dovolil jsme si opravovat moderátora, který na jedné straně z operuje s výroky "myslím", ale sám mě označuje na šiřitele spekulací a honění příspěvků v oblasti slev na nová auta. Obratem přišel 30. srpna trest na jednu směnu, a to za příspěvek z počátku srpna (5.8.). Po důkladné úvaze jsem došel k závěru, že v oblasti cenotvorby opravdu nemám tomuto foru co dát a přenechávám tímto žezlo povolanějším. SZ mně můžete posílat stále (dokud mně nebude udělen BAN definitivní, protože pak nefungují ani SZ). P.S. Z vlákna a fora se nestahuju jenom kvůli jednomu přízemnímu BANu, ale i z časových důvodů. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Skoda... I tak ale diky, minimalne mne osobne si dost pomohl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Díky moc! To už to tak hold chodí no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Nevím přesně jaký kousek stál za ban, ale velká škoda tvých příspěvků, bylo to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Nebudu se vyjadřovat k BANu, který stál za tvou prvotní úvahou toho nechat, protože jsem u toho nebyl a nevím, co se stalo. Každopádně budu rád, pokud se toho ujme někdo jiný, asi to stojí čas a je to docela specifické téma, byla by tedy škoda, kdyby zaniklo. Já bych na to čas fakt neměl, ale kdyby někdo ano, všichni budeme rádi za pokračování, bylo to přehledné a člověk se dozvěděl věci, které by jinde zjišťoval jen těžko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 V 2. 9. 2016 at 14:28, bojler napsal: V tomto týdnu jsem dostal BAN. Dovolil jsme si opravovat moderátora, který na jedné straně z operuje s výroky "myslím", ale sám mě označuje na šiřitele spekulací a honění příspěvků v oblasti slev na nová auta. Obratem přišel 30. srpna trest na jednu směnu, a to za příspěvek z počátku srpna (5.8.). který moderátor to byl? za který/ které příspěvky? to chci vysvětlit, protože a jelikož, tady jsou dalece jiní a "lepší" "experti" kteří ten ba měli mít už dávno a nemají ho... takže, moderátore?... jinak, bojlere, díky, některé z tvých info mně dopomohli ke koupi MC fabky :-) ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Velká škoda! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 tak jsem se teď dozvěděl, že "v souvislosti s výběhem předfaceliftové verze Octavie A7 v únoru 2017 a s tím souvisejícím naplněním kvót v provedení Octavia RS230 (5E*6T) jsme nuceni s okamžitou platností zastavit příjem objednávek tohoto derivátu. Kompletní informace ohledně výběhu modelu Octavie budou dostupné v nejbližších dnech." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 To je zajímavý. Minuly týden jsem byl u dealera a nic neříkal, že budou změny. Facelifty zatím občas vidím s maskováním, ale je pravda, že se jich už dost objevuje.Start sériové výroby je začátek února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 http://www.autorevue.cz/skodu-octavia-rs230-uz-neobjednate-uvolnuje-misto-faceliftu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) Produktová informace 13/16 1) Produktové změny ke kalendářnímu týdnu 45/2016- modely Citigo (NF), Fabia (NJ), Rapid (NH), Yeti (5l), Superb (3V) - redukce nabídky motorizací pro citigo, fabia, superb; -vyhřívané zadní sedačky pro rapid; -redukce potahů pro yeti; -změna výbavového stupěn active a paketu active plus pro superb; -vyhřívaný volant pro superb 2) Cenové změny 3) Model Yeti Trumf (Yeti, Yeti Outdoor) - od 16.09.2016 je možné objednávat akční model Yeti Trumf (5L12**) a Yeti Trumf Outdoor (5L2A**); -začátek výroby KT01/2017, konec výroby KT35/2017; -motorizace 1.2TSI81kW MP i DSG, 1.4TSI92kW MP i DSG, 2.0TDI81kW MP 4x2 i 4x4; -základní výbava modelu obsahuje rozšířený základní výbavový stupeň Active v rámci nového modelového roku a na přání je dostupný paket Trumf PLUS (Well), jiné mimořádné výbavy nebudou pro tento model dostupné. -doporučená prodejní cena 81kW TSI MP 399900,-. 4) Ukončení výbavového stupně Active (Yeti, Yeti Outdoor) 5) Ukončení objednávání modelu Octavia RS230 Cenové změny pro vybrané modely (základní ceny) Yeti (5L)- změna ceny vybraných mimořádných výbav Superb (3V)- změna ceny Active (+13.000,-), Ambition/Style (+10.000,-), LK (+11.000,-); změna ceny TSI (+2.000,-), TDI (+4.000,-); změna ceny vybraných mimořádných výbav (+4.000,-); od 07.11.2016 Yeti (5L)- metalická barva (+600,-), černá střecha pro monte carlo (+2.300,-), light and rain assist (+200,-), tažné zařízení (+300,-), vyhřívání předních sedadel (+300,-), vyhřívané čelní sklo (+500,-), sunset (+200,-), alarm (+400,-), kessy (+300,-), kessy+alarm (+700,-), ambition plus (+100,-), monte carlo plus (+100,-), style plus (+100,-) Superb (3V)- paket style advance (+700,-), adaptivní tempomat do 210km/h s omezovačem rychlosti )+500,-) Oběžník prodej 31/16 Instrukce k objednávání modelu octavia termín výběhu Octavia předfacelift- standardní verze stávajícího provedení je možné objednávat do 27.10.2016 (konec KT43/2016); jednotlivé výbavové deriváty ukončeny v závislosti na naplnění výrobních přídělů pro CZ termín náběhu Octavia facelift- standardní faceliftované provedení bude možné objednávat od KT44/2017 a jeho výroba bude zahájena v KT6/2017; Octavia RS FL a Octavia Scout FL bude k objednání nejpozději od KT08/2017 (náběh KT14/2017) Demo vozy 1.pol 2017- k objednání max do 27.11.2016, vyráběny od KT6/2017 Editováno: 16. Září 2016, autor: jayhawk add 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.jirka Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Ahoj, máte někdo info o cenách a výbavách Octavia po FL? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 To by mě taky zajímalo. Především L&K, Scout a RS. Něco z toho padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Už to nebude dlouho trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Scout má být au v srpnu prý a rs konec března Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Některé "specializované" servery evidentně žijí svým vlastním životem. Vidí někdo v ceníku popisované změny? Na mě to dělá dojem, že po aféře "plachta" tady bude aféra "starý ceník". http://vybermiauto.cz/autodata/novinky/skoda-superb-poprve-zlevnila-do-ceniku-se-vratil-naftovy-motor-16tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Od včerejška je v nabídce Fabia trumf. Od kdy bude možné si tuto Fábii poskládat v konfigurátoru Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Není co skládat. Můžeš si vybrat barvu, střešní nosič a tažné zařízení. Motorizace litr nebo slabší TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 (editace) Má tedy tento model lakované kliky a nedají se k tomu poskládat litá kola popřípadně couvací senzor?Jsou tam přední okna v elektrice? Editováno: 15. Listopad 2016, autor: dusan.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Ne nedá se nic kromě toho co psal Bojler. Je tam klimatizaci, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, kožený paket, rádio Blues, plnohodnotnou rezervu nebo patnáctipalcová kola s velkoplošnými kryty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Jen doplním.Fábia trumf už je v konfigurátoru amá i el.okna v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.jirka Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Máte někdo informaci, kdy bude zveřejněn ceník FL Octavia? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.