bojler Vloženo 22. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Byl zrušen příplatek za bílou Candy u všech aut, kde byl zaveden. Výjimkou je možná Yeti, ale tam jde předpokládám o chybu v ceníku. Panoramatická střecha pro OIII liftback Editováno: 22. Březen 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 zajímavý název pro střešní okno..několik panoramatických střech jsem si již prohlížel a určitě ani jedno z nich nebyl "šibr"..to zase něco škodovka experimentuje s názvama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 A sedel jsi v sedmickovem passiku ? s panostrehou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) jj,taky pěknej děs...nikdo z nas doma neotevře střechu,ale střešní okno..a´t si výrobci tomu říkaj jak chtějí..panoramatická střecha je přece celá prosklená bez otevření..když mrknu zevnitř,tak nevidím okénka,obdélníky a už vůbec ne ještě otvírací... Editováno: 22. Březen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 no jak koukám, asi s tou bílou pochopili, že tudy cesta nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Bojlere, ja vim ze jsem otravnej , ale nekoukl ses mimohodem na ty listy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Ahoj, zatím jsem se k tomu nedostal. ETKA o nich mlčí, to stejné příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 děkuji , kdybys nahodou věděl dej mi prosim nějake echo , to viš , jaro se bliži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Byl zrušen příplatek za bílou Candy u všech aut, kde byl zaveden. Výjimkou je možná Yeti, ale tam jde předpokládám o chybu v ceníku. Já si to říkal, že to byla určítě akce na rozhýbání prodeje, aby lidi objednali klasické barvy ještě zadarmo. Ale asi to nepomohlo. Vždyť třeba ceník na RAPIDa s platbou za bílou platil pohých 5 dnů od 13.3.2013 do 18.3.2013. Počítám, že po Velikonocích odbourají i tu červenou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 jozzi: Ty listy na tech autech na zminenych fotkach pochazeji od Beneta, mrkni na jejich stranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 tak o tech od BT vim , akorat ta cenovka za ně je vic jak za sadu litych kol i gumama , jen jsem čekal že škodovka se poučila, vzala si dobry priklad a udelala svoji variantu ( sugeroval jsem se oficialnima fotkama ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 No jo, karbon - taky mi to prijde pritazeny za vlasy. Zajimalo by me, koli sad prodali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 To si netroufnu tipnout ani ja ,ale snad jen nějaky nadšenec dyt ja si je koupit tak se o ně bojim vic jak o cele auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Ta cena je opravdu šílená... Na druhou stranu mají ty designy opravdu povedené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 (editace) Fabia - nově barva modrá Race i mimo RS Rapid - výběh zelené Arctic Toledo má mimochodem stejné barvy až na několik výjimek (někdy jsou totožné i přes jiné názvy). Editováno: 25. Březen 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 bojlere, prosím tě: Už před časem jsem si všimnul, že z konfigurátoru i z ceníků pro Fabii a Roomster zmizely natáčecí světla (zůstávají jen projektorová). Nevíš, co za tím je a jestli jde už o setrvalý stav? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Zdravicko ve spolek...mate nejake info o akci na Citigo? Pro zdejsi prodejce, pripadne jakou lze nabidnout cenovku za Citigo s AT, zelena, vybava muze byt nulova zadna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Václav Š. - byly staženy z nabídky pro náš trh, u Roomsteru úplně a u Fabie jsou dostupné jenom pro Scout, RS a v paketu Elegance Plus. Samostatně nejdou k FII/R objednat ani corner mlhovky nebo Amundsen. Prý snaha o zjednodušení nabídky, protože si danou výbavu u nás koupí jeden zákazník z tisíce. Napříč modely není možné u nás objednat lité rezervní kolo, až na jednu zajímavou výjimku - Rapid. Stejně je zdůvodňována absence motorizace 1.8TSI/112kW 4x4 DSG u Yetiho, prý by se neprodával. Editováno: 1. Duben 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 bojler: No hezký, tak děkuju. Roomster se prodává blbě, Fabie už taky není takovej hit, jak bývala a místo toho, aby se nabídka rozšiřovala, tak se zmenšuje. To jim nový zákazníky rozhodně nepřivede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Myslím , že udělali dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Pokud je zadáním zpřehlednění nabídky mimořádných výbav, je dobrý nápad vytvořit co nejsrozumitelnější ceník. Škrtáním v nepřehledném ceníku se problém nevyřeší. Roomster se mírně zvedá a na jiných trzích výbava nabízena je. Já si myslím, že pravým důvodem je snaha o hierarchizaci modelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 V posledním katalogu Fabie zmizel motor 1.4 16V a 1.2 HTP byl přejmenován na 1.2 MPI,přitom v ceníku jsou ještě původní verze. Bojlere,nevíš co se děje? Konec 1.4 16V?http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-katalog.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Kosmetické změny cen OIII, nové výbavy a nové motorizace: náběh motorizace 1.6TDI/66kW (cena oproti 77kW variantě nižší o 35 000Kč) náběh motorizace 1.2TSI/77kW DSG a 1.4TSI/103kW DSG (příplatek proti manuálu 52 000Kč a 50 000Kč) náběh pohonu 4x4 pro combi a motorizace 1.8TSI/132kW DSG, 1.6TDI/77kW a 2.0TDI/110kW víceprvková zadní náprava i pro 77kW a 110kW variantu v ceně start/stop pro všechny varianty (u 1.8TSI je standardně, u TDI přibývá) příplatek za 4x4 je 53 000Kč pro 1.8TSI a 55 000Kč pro TDI (2000Kč rozdíl kvůli přibývajícímu start/stopu) 1.2TSI/77kW nově bez start/stop a pětistupňovou převodovkou, cena v souhrnu o 4000Kč nižší 1.2TSI/77kW - start/stop včetně 6stup. převodovky jako mimořádná výbava za 5000Kč zvýšení ceny Start/stop z 2000Kč na 6300Kč (dostupné pro 1,4/103 kW; 1,4/103 kW DSG; 1,6 TDI/77 kW a 2,0 TDI/110 kW) Start/stop je nově v základní výbavě pro 1.6TDI DSG a 2.0TDI DSG (bez zvýšení ceny a povinného příplatku) Start/stop je nadále povinný pro 1.8TSI/132kW (včetně varianty DSG) a o jeho cenu (2000Kč) se zvýšila základní cena nové výbavy: sunset i pro liftback zvláštní lakování za 6000Kč nad rámec ceny metalízy sklopení zadního opěradla z prostoru kufru i pro liftback za 2000Kč elektricky ovládané páté dveře za 10 000Kč KESSY pro Elegance místo standardní výbavy jako volitelná výbava za 0Kč (lze tedy volit variantu bez KESSY) Adaptive Cruise Assistant – adaptivní tempomat a Front Assistant – sledování odstupu od vpředujedoucího vozidla včetněautomatického zpomalování a brždění - pro Elegance 17 000Kč, pro Ambiente se přičítá cena základního tempomatu Pawouk: předpokládám, že jde o chybu a nebo že se jim to tam prostě nevešlo. o konci jsem nic neslyšel. Editováno: 4. Duben 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 1,6TDI 66kW? To je snad vtip na dnešní dobu a auto této velikosti... To se zase mají obchoďáci na co těšit teda. Zrychlení z 0-100km/h za 18 sekund, nebo ještě víc? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Moment ted tomu nerozumim hlavne polozce : elektricky ovládané páté dveře za 10 000Kč.To tedy teprve bude ??? ja mel za to ze u Combi je to standartne.Chces mi rici ze kdyz jsem v pondeli obednal OIII combi v elaganci ze nebudu mit el. ovladane pate dvere ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.