Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Byl zrušen příplatek za bílou Candy u všech aut, kde byl zaveden. Výjimkou je možná Yeti, ale tam jde předpokládám o chybu v ceníku.

Panoramatická střecha pro OIII liftback

post-14317-0-81166200-1363946488_thumb.j

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

zajímavý název pro střešní okno..několik panoramatických střech jsem si již prohlížel a určitě ani jedno z nich nebyl "šibr"..to zase něco škodovka experimentuje s názvama... :kol-47:

Vloženo (editace)

jj,taky pěknej děs...nikdo z nas doma neotevře střechu,ale střešní okno..a´t si výrobci tomu říkaj jak chtějí..panoramatická střecha je přece celá prosklená bez otevření..když mrknu zevnitř,tak nevidím okénka,obdélníky a už vůbec ne ještě otvírací...

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

Byl zrušen příplatek za bílou Candy u všech aut, kde byl zaveden. Výjimkou je možná Yeti, ale tam jde předpokládám o chybu v ceníku.

:palec2: Já si to říkal, že to byla určítě akce na rozhýbání prodeje, aby lidi objednali klasické barvy ještě zadarmo. Ale asi to nepomohlo. Vždyť třeba ceník na RAPIDa s platbou za bílou platil pohých 5 dnů od 13.3.2013 do 18.3.2013. Počítám, že po Velikonocích odbourají i tu červenou......

Vloženo

tak o tech od BT vim , akorat ta cenovka za ně je vic jak za sadu litych kol i gumama :D , jen jsem čekal že škodovka se poučila, vzala si dobry priklad a udelala svoji variantu ( sugeroval jsem se oficialnima fotkama ) :D

Vloženo (editace)

Fabia - nově barva modrá Race i mimo RS

Rapid - výběh zelené Arctic

Toledo má mimochodem stejné barvy až na několik výjimek (někdy jsou totožné i přes jiné názvy).

Vloženo

bojlere, prosím tě:

Už před časem jsem si všimnul, že z konfigurátoru i z ceníků pro Fabii a Roomster zmizely natáčecí světla (zůstávají jen projektorová). Nevíš, co za tím je a jestli jde už o setrvalý stav?

Díky.

Vloženo (editace)

Václav Š. - byly staženy z nabídky pro náš trh, u Roomsteru úplně a u Fabie jsou dostupné jenom pro Scout, RS a v paketu Elegance Plus. Samostatně nejdou k FII/R objednat ani corner mlhovky nebo Amundsen. Prý snaha o zjednodušení nabídky, protože si danou výbavu u nás koupí jeden zákazník z tisíce. Napříč modely není možné u nás objednat lité rezervní kolo, až na jednu zajímavou výjimku - Rapid.

Stejně je zdůvodňována absence motorizace 1.8TSI/112kW 4x4 DSG u Yetiho, prý by se neprodával.

Vloženo

bojler: No hezký, tak děkuju. Roomster se prodává blbě, Fabie už taky není takovej hit, jak bývala a místo toho, aby se nabídka rozšiřovala, tak se zmenšuje. To jim nový zákazníky rozhodně nepřivede.

Vloženo

Pokud je zadáním zpřehlednění nabídky mimořádných výbav, je dobrý nápad vytvořit co nejsrozumitelnější ceník. Škrtáním v nepřehledném ceníku se problém nevyřeší. Roomster se mírně zvedá a na jiných trzích výbava nabízena je. Já si myslím, že pravým důvodem je snaha o hierarchizaci modelů.

Vloženo (editace)

Kosmetické změny cen OIII, nové výbavy a nové motorizace:

• náběh motorizace 1.6TDI/66kW (cena oproti 77kW variantě nižší o 35 000Kč)
  • náběh motorizace 1.2TSI/77kW DSG a 1.4TSI/103kW DSG (příplatek proti manuálu 52 000Kč a 50 000Kč)
  • náběh pohonu 4x4 pro combi a motorizace
    • 1.8TSI/132kW DSG, 1.6TDI/77kW a 2.0TDI/110kW
    • víceprvková zadní náprava i pro 77kW a 110kW variantu
    • v ceně start/stop pro všechny varianty (u 1.8TSI je standardně, u TDI přibývá)
    • příplatek za 4x4 je 53 000Kč pro 1.8TSI a 55 000Kč pro TDI (2000Kč rozdíl kvůli přibývajícímu start/stopu)
  • 1.2TSI/77kW nově bez start/stop a pětistupňovou převodovkou, cena v souhrnu o 4000Kč nižší
  • 1.2TSI/77kW - start/stop včetně 6stup. převodovky jako mimořádná výbava za 5000Kč
  • zvýšení ceny Start/stop z 2000Kč na 6300Kč (dostupné pro 1,4/103 kW; 1,4/103 kW DSG; 1,6 TDI/77 kW a 2,0 TDI/110 kW)
  • Start/stop je nově v základní výbavě pro 1.6TDI DSG a 2.0TDI DSG (bez zvýšení ceny a povinného příplatku)
  • Start/stop je nadále povinný pro 1.8TSI/132kW (včetně varianty DSG) a o jeho cenu (2000Kč) se zvýšila základní cena
  • nové výbavy:
    • sunset i pro liftback
    • zvláštní lakování za 6000Kč nad rámec ceny metalízy
    • sklopení zadního opěradla z prostoru kufru i pro liftback za 2000Kč
    • elektricky ovládané páté dveře za 10 000Kč
    • KESSY pro Elegance místo standardní výbavy jako volitelná výbava za 0Kč (lze tedy volit variantu bez KESSY)
    • Adaptive Cruise Assistant – adaptivní tempomat a Front Assistant – sledování odstupu od vpředu
      jedoucího vozidla včetněautomatického zpomalování a brždění - pro Elegance 17 000Kč, pro Ambiente se přičítá cena základního tempomatu

Pawouk: předpokládám, že jde o chybu a nebo že se jim to tam prostě nevešlo. o konci jsem nic neslyšel.

Vloženo

1,6TDI 66kW? To je snad vtip na dnešní dobu a auto této velikosti... kol9 To se zase mají obchoďáci na co těšit teda. Zrychlení z 0-100km/h za 18 sekund, nebo ještě víc? :kol-25:

Vloženo

Moment ted tomu nerozumim hlavne polozce : elektricky ovládané páté dveře za 10 000Kč.
To tedy teprve bude ??? ja mel za to ze u Combi je to standartne.
Chces mi rici ze kdyz jsem v pondeli obednal OIII combi v elaganci ze nebudu mit el. ovladane pate dvere ??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...