Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Cíl jednoznačný: zatraktivnit Fabii před koncem životního cyklu a aspoň trochu zdrsnit všem výbavám (kromě socky) čumák, aby ladil (aspoň trochu) s ostatními auty v novém designovém stylu ŠA.

Editováno: , autor: miklisek
Vloženo

Fabia Combi Tour Ambition, půjde jen s 1.4 16V a 1.2 TSI?

V rodině se vybírá auto a výbavově i cenově by tam vše pasovalo až na to, že to musí být 1.2 HTP 51 kW  :kol-32: ..

Vloženo

Ja sa na 1.2 HTP za dva tyzdne nestazujem. Mozno kopce dlhe keby to chcelo vybehnut rychlejsie, ale zase az tak to neprekaza. Zatial ma len nieco okolo 700km najazdene, dufam, ze sa to zlepsi...

--

Z mobilu

Vloženo

sorry za OT, ale to si s htp děláte srandu ? Tenhle úplně na hovno motor fakt někdo chce ? To by me fakt zajímalo proč - za poslední dobu jsem nejel s ničím horším, než s trivalcem od škodovky a je jedno, jestli benzin nebo nafta...

Vloženo

Soudruzi z NDR slibují na polovinu roku Citigo Monte Carlo a Yetiho Monte Carlo. Protože mají v seznamu uvedeno představení Fabie III až na listopad, tak je potřeba to brát s rezervou. Ale úplný nesmysl to asi nebude.

Vloženo (editace)

Yeti Monte Carlo bude vycházet asi z ambition + černý pikačoviny?

Neni v plánu Yeti 1.2 tsi DSG elegance?

A to jako od září 2015 do Yetiho narvou motory ea211?

Díky za případný info :)

Editováno: , autor: Decibel ES
Vloženo

Ahoj,

u Yetiho MC bude na 99% z Ambition vycházet. Elegance 1.2TSI DSG u "městské" verze je v nabídce např. na Slovensku, u nás jsou motorizace trochu osekané.

Jinak jsem se díval, že Fabia Tour má začátek výroby údajně až osmý týden a je deklarovaná až do konce roku. To není úplně závazné, ale odpovídalo by to výběhu combi.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Bojlere měl bych ještě jeden dotaz ohledně Fabie RS.Jako zaměstnanec škodovky mohu mít na Fabia 8 nebo 9% slevu a při pladbě v hotovosti nebo úvěrem tak z té ceny po slevě ještě - 5.2%.Je realné,že bych někde u prodejce obdržel bez známosti větší slevu např.zkusit prodejce obeslat emailem.Předem dík.

Editováno: , autor: Boleslavák
Vloženo (editace)

já nejsem zaměstnanec a dostal jsem -17% jde to a divím se že ty jako zaměstnanec dostaneš takovou bídu

A já myslel že už se Fabie RS ani nevyrábí...

Editováno: , autor: Hurikan88
Vloženo

FII Tour ma v konfiguratoru k dispozici jiz novou metalizu Bila moon a staronovou Zelenou rallye. U Ambition Tour v konfiguratoru je zobrazena pouze horni cast masky chladice, co ma chrom, podle me by to mela mit Ambition cely.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...