alex42 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) Srdečne zdravím ! Mám k Vám prosbu: nenašla by sa náhodou schéma ukazateľa otáčok ? Kamartovi prestal na Fel .1,3 ukazovať otáčkomer . Panel s prístrojmi sme vyskúšali v mojom aute a závada bola rovnaká . Problém je teda v paneli s prístrojmi. Jednoznačne lepšie by sa to opravovalo so schémou..Prosím , kde niečo také nájsť ? Vopred vďaka ! Editováno: 1. Říjen 2009, autor: alex42 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lils Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Mne tiež nešiel otáčkomer a chyba bola iba na motorčeku zle bol zaletovaný kolík skús to pozreť alebo potom vyschnuté elektrolity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex42 Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Prosím aký motorček ? Meracie systémi sú aspoň ohmicky v poriadku . Podľa smeru cestičiek to vedie k nejakému ITT asi zakázkovému obvodu . Tak divne a netradične označený integrák som ešte nestretol . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lils Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Keď sa dá dole plošák tak pod tým je motorček hned nad hodinami a z toho motorčeka ide šroubička ktorú chytáš o ten plošák to je asi mínus pól. medené skrutky sú na palivomer, otáčkomer, a teplomer tak to som mal ja uvolnené otrasmi sa to stalo zrejme. Tá šroubička je spojená s obalom tých motorčekov alebo dákych magnetyckých nvm čo nvm sa vyjadriť a ked si všimneš na všetkých je to zaletované tam , tak to som mal ja chybu. Aj ja som si myslel ,že budú integráč nanič alebo len vyschnutý kondík ale nakoniec takáto malá chyba bola , a ešte sa mi vidí ,že tam bol aj stabilizátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex42 Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Aha , chápem ... odborne sa tomu hovorí vychylovací systém -ľudovejšie indikátor . Ten stabilizátor je na stabilizáciu napätia pre ukazateľ paliva . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.