Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

ona jezdí většinou vzadu s malou, takže to tak vypadá, že bude muset koupit všechny..... :smich:

A nemáš doma králíky? Že by si stáhnul nějakého kámoše a měl by si to měkčené i s kožešinkou :smich::smich:

Já vím je to hnusné :p

• Autor

králiky nemám, jen yorkšíra, a to by bylo málo na všechny madla :smich:

Zdendo, já mám doma navíc zakrslého, to by ti zadek pořešilo :smich:

A jinač říkal jsem ti, že je to pekelně drahé ;)

• Autor

že to bude drahé jsem čekal, ale že takhle... za kousek plastu... měkčeného

viděl jsem to u Lukysska a mě osobně se to nelíbí, jak je to jen půlka madla. hezký by to bylo, kdyby to bylo celý madlo, to bych ty prachy za to dal

Myslíš celej vršek-včetně trojuhelniku kde jsou ovladače el. oken nebo celý madlo jako i ten spodek...?V tom spodku by nebyl asi moc problém,ale kolem ovladaču není místo..možná na nějakou koženku jo,ale na kuži určitě ne...

Kůže je fajn,ale na těch světlých dveřích a vedle toho plastu kolem ovladače,hmmm nevím.Připadá mi to nějak nejednotně až přeplácaně. :kuk:

přeplácaný to rozhodně není, krásně to ladí s černým plastem u okna.. a ty područky jsou fakt špičkový, můžu jen doporučit :palec2:

no jak sem psal...není tam místo.... ;)

• 9 měsíců později...

Malinko to tu oživím,sháním číslo koženého madla dle ETKY ,už jsem se ptal i ve škodovce ale bez úspěchu,konkrétně mi jde o levé přední madlo a podle katalogu mám na výběr buďto 6Y0 867 435 (47H),což je podle mne plastová klasika,potom je na výběr 6Y0 867 435 A 77P,tady to hádám na plastové měkčené( i když podle škoda-dily jde právě o kožené) a konečně 6Y0 867 435 C 77P což by teoreticky podle mne mohlo být to kožené..Pokud jde o škodovku,v jedné tvrdí že nic jako kožené madlo na fabii neexistuje,jinde mi zase tvrdí že 6Y0 867 435 A 77P je plastová klasika (za 600,-),objednat na zkoušku nechtějí,jelikož nemůžou vrátit,takže pokud někdo ví,předem díky,mám v tom celkem hokej.

Pokud ho sháníš z důvodu opotřebení, tak zkus to původní odmontovat a mrknout na číslo dílu ze spodní strany. Pokud je to "upgrade", tak bych zkusil jiné servisy. Koukal jsem do Etky a je to tam dost nejasné. Slušný servis by si to měl umět vykomunikovat s Boleslaví. Případně se pokusit sehnat VIN auta s koženým interiérem, pak už to bude pro servis hračka.

Já bral sousedovi ty měkčené (Elegance) na vrakovišti kus za 50,- Kč.

Sháním coby "upgrade",ale mám nové pravé a číslo které na něm je odpovídá klasickému plastovému takže darmo pokus.Už jsem obvolal tři škoda originál prodejny a zmatek nad zmatek,to jsem mohl rovnou volat do uhelných skladů.Bohužel nikoho s originál koženým interierem neznám abych od něj vyprosil VINko:(

když si vzpomenu, tak ti večer to číslo napíšu, mám kožený v autě

Standis:díky moc.-)

Upraveno od sep

Nur fur sicher,jde mi o tohle provedeni.

post-37216-1279033662,8349_thumb.jpg

jj

číslo je 6Y0867827A dle ETKY to jsou normální madla, žádný kožený

jinak nad číslem je ještě označení ABS, PE, PVC

No tak to je to same jak mam ja to kozene,problem je ze obsivaji obyc plastove a jaksi ve vyrobe nikdo nevi ktere bude kozene a ktere zustane plastove:-) proto ty cisla sedi na plastaky a ty ostatni znacky jsou zkratky druhu plastu,no asi jedina sance nekde sehnat nekoho kdo je bud objednaval ve skodovce a nebo je mel z vyroby a dle VINka....kazdopadne diky moc za snahu.

Ještě jsem koukal do Etky a u kožených sedaček je vždy poznámka -VS. Tato poznámka je pak i u těch nejdražších madel:

před faceliftem jsou dvě verze

6Y0 867 435 C 77P - cerna, cena 934,- od 5/2001 do 6/2003

6Y0 867 435 C RPS - cerna, cena 934,- od 7/2003 do 7/2004

po faceliftu už jen jedna (RPS) a je tam uvedená poznámka "koženka"!!!

6Y0 867 435 C RPS - cerna kozenka, cena 934,- od 8/2004 do 3/2008

Tak tohle už vypadá hodně reálně a dává to smysl,pravděpodobně mám vítěze,moc díky,po objednání dám echo co mi přišlo:-)

Potvrzeno,správné číslo na madlo v kůži je 6Y0 867 435 C 77P,už je v autě :-)

Upraveno od sep

• 11 měsíců později...

nerobia sa nahodou aj madla z jedneho kusu ? furt mam problem, že sa mi to rozpadá v ruke a ide mi to na nervy, okrem toho to rezonuje ked pridam plyn

• 1 rok později...

Trochu obnovím téma. Pokud by to někdo do auta ještě chtěl.

Tohle mi dnes napsali z Auto Jarov:

Měkčený kryt loketní opěry vlevo stojí 685,-Kč s DPH a vpravo 386,-Kč s DPH.

Koženkový kryt na jednu stranu stojí 1038,-Kč s DPH.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.