Publikováno Září 28, 200915 r Inspirace pro ty co touží po vnitřku v kůži, jian luksusní práce i cena!!! http://www.skoda-forum.cz/viewtopic.php?f=7&t=1444
Září 28, 200915 r Oj tak to je síla.Krásná práce.Sice mám kůži,ale kdybych potřeboval cokoli přešít tak díky tobě už vím kde. Upraveno Únor 4, 201312 r od žralok
Září 30, 200915 r Ak to je tak dobre ako to vyzera za tu cenu je to brutalne super Upraveno Únor 4, 201312 r od žralok
Leden 7, 201015 r Kluci uz mate nejakou zkusenost s timto panem ? Mne se to moc moc libi jen bych asi vytknul jednu vec vsude s emne zda ta kuzicka plandava Jinak teda pecka 95%
Leden 7, 201015 r Jojo moc moc My chcem s tatkou uz jen tu bilou LaK ale bohuzel zadny nabidky tkze nam asi nezbyde nez to nechat udelat
Leden 7, 201015 r Super tak mi pak dáš nějaký reference taky bych chtěl tu LK bílou kůži, je to jak říká jeden můj kámoš z České Třebové : "libovice"
Leden 7, 201015 r Jojo Bilej intr je uchylarna uvidime no sup nikam nejde tk nemuze bejt hned vse by nas nebavilo pak uz mit
Leden 10, 201015 r Super tak mi pak dáš nějaký reference taky bych chtěl tu LK bílou kůži, je to jak říká jeden můj kámoš z České Třebové : "libovice" Mal pravdu
Únor 17, 201015 r mne sa praveze paci ze ta koža nieje tak moc napnutá. Budí to dojem že je ta sedačka mekšia
Únor 17, 201015 r Nu kluci vypada to super ale nezda se vam ta kuze nejaka malo napla ? Moje řeč Petříku, práce je to pěkná, ale ty detaily se mi nelíbí. Třeba se woo-doo ještě vypracuje ... Jinak tady jsou taky kožené, ovšem jsou to profící
Únor 4, 201312 r Nemate nekdo od neho udelanej interier?? Ty stranky uz nefungujou a koik to asi stoji na S1 Diky.
Únor 4, 201312 r No já si myslí, že to musí být rochu povolené - plandavé. Až se to vysedí, bude to OK, Kdyby to bylo moc naplé, tak by to nevydržely asi švy. Já myslím, že pán to má dobře. Ale jen doměnka. Vypadá to luxusně
Únor 4, 201312 r Origo kozene calunenie je ovela kvalitnejsie ako take presitie..ja by som to neriesil urcite
Únor 4, 201312 r Práca pekná ale originál je originál no a zda sa mi to nejak malo napnute na niektorých sedadlách.
Únor 9, 201312 r no aspoň 20 tis. koukni na bazos, teď tam maník prodává za 15 tisíc celokůži, černou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.