raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 nazdarek soooosedi :-)))).....ja ted teprv vstaval takže misto oběda snidam chleba s medem :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ono ten olej jako neprosakuje, ale bylo to tam nějake mastné a sedl na to prach tak jsem si toho všim. Byl jsem z toho na prášky, ale je to prý motor,tak to je normální. A volant není odřeny od pupku, ale od stehem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Čus Ráca,co tu děláš v naší hospodě? VEDOUCÍ ti dal padáka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 prej vedouci :-))))..... nene přesedlavam na smradlavou slivovici :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 prej smradlavou...nebýt naší slivovice tak svět o nás neví jak to kdysi napsal ten amík.. "I had a horrible drink in Czech republic...something like Slivovidze" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Myslím, že to můžeme shrnout - je jich hafo všude JO přesně tak, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 víte jak se řekne cikánsky daleko?..... torronto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no já sem fajnovka z čech co chlemsta jedině piváky :-))))))....mě ty silny destilaty nedělaj dobře :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) no vy tam na západě jste takový jiní Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 krtku krtku trochu sis poplet světovy strany .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 dokaž to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no tady sem já....tady je brno a dál už je jen užgorod :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Co dneska všichni budete dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ja jsem konečně našel nějaky odmašťovadlo...tak jsem odmastil tu plochu pod logem..a du si tam slavnostně nalepit misto 1,4 16v velky logo RS z octavie II fl ..a co budu dělat potom nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) hmmm krtku tak to budeš odted hodně velkej frajer :-)))))) a těch děvčat co se za tebou otoči :-)))))) Editováno: 4. Říjen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to víš..někdo má chromovej čudlík na ruční brzdě někdo má světýlka po celým autě..a mě stačí ke spokojenosti jedna blbá samolepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no ty woe tys to mysleel vážně????...ja měl zato že si dělaš pr..l.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) sakra co je tady s těma přílohama...tady je to fakt nějaky vadny...nic..dám to k sobě do profilu auta http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1272812 Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jenom mě mrzí, že v te nožičce od R je vidět ten přechod mezi vrstvama laku...to je tak když někdo spravuje dveře a nesunda nalepky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Taky bych rád dělal cypovinky, ale musím sedět v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 a to je míro problem??? lepit kokotinky můžeš kdekoliv :-))))).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 buď rád, že jenom sedět ještě, že nepracuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ja nepotřebuji lepit kokotinky, musím konečně dořešit ty pera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to ještě nemáš vyřešeny?..ja myslel že už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.