Listopad 12, 200915 r Nazdarek kluci, Pane Fues, snad nas nenechas jet samotne? Vubec nemas paru oc prijdes... Ale Ty stejne pojedes, Ludan to uz nejak zaridi.
Listopad 12, 200915 r Pravdu máš,tak asi pojedu Jasny ze mam pravdu. Tez tam mam rozmontovany nejake veci na aute ale dam to zase zpet a budu pokracovat az bude cas a vsechny veci k montazi. Sraz je dulezitejsi tak kaslu napraci kolem auta.
Listopad 12, 200915 r To jo, je to konicek a tak si musim neco setrit i na zimni cas. Pak se budu nudit a premyslet co bych moh jeste udelat. tak proto se tet nikam nehonim. Pekne v klidku.
Listopad 12, 200915 r koukám, že s autem pracuju jen já a pro mě je ježdění koníček Ale to nejde jen jezdit, musi se o auto i pecovat.
Listopad 12, 200915 r koukám, že s autem pracuju jen já a pro mě je ježdění koníček Tomáš pravdu,ale ja tam možná budu mít i trochu ticho
Listopad 12, 200915 r Kazdou chvilku skonci na castecnem invalidnim...pokud ji nedas co nejdrive chirurgovy Vankovi. Upraveno Listopad 12, 200915 r od bruno128
Listopad 12, 200915 r no půjde, jen nevím jestli už ted hned, záleží jestli mi zítra něco vyjde nebo ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.