Přejít na obsah

Moravská hospoda


Woody

Doporučené příspěvky

no to, že to připojiš přes HDMi si nepomožeš....obraz bude furt tak, jak je zkomprimovanej....HDMi ti pouze umožuje sledovat film, kterej je ve FULL HD(1080p) nebo HD READY (720p) a pokud říkáš, že to většinou je RIP a má 1,5gb tak to určitě full HD ne HD ready neni... ;) Jenom nějaké DVD.... já jsem naposled stahoval Tranformers 2 ve 1080p a DTS zvukem, film má 2:30hod a má to 22,6GB :) každej víkend pak tahám Smallvile, kde jeden díl ma 45min je to v kvalitě 720p a stahuju 1,09gb ..;)

shrnuto...pokud je něco RIP = ořezané, tak už to nemá kvalitu jaká byla původní a ani HDMi ti nepomože ke zlepšení obrazu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja nepotrebuju aby ty filmy meli 22 gb, to mam jen na podivani a nedelam si s toho nejakej obrad. Stahnem film, skouknem a vymazem. Tot cele. kdyz budu bazirovat na max kvalite filmu, tak toho na netu asi moc nenajdes a hlavne nesosnez za 10 min. Nemam telku za 100 tacu abych tu kvalitu vyuzival. A co to pouzivas za media kdyz se koukas na filmy co maji prez 20Gb???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja to nepalim...se na to divam na ntb...jsem si na to koupil 26" monitor a to mi stačí do pokoja...a když je u kamoša filmovej večer, tak on má 2m promítací plátno..tam je to aj s prostorovym zvukem...si vždycky sednu tak, že mam za sebou jeden repraček a vždyky povyskočim :smich: ...a já ty filmy taky nějak neřeším, ale u tohodle jsem si chtěl udělat radost... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...