Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ludan Ti nemuze zapomenout tu posledni neucast na sraze... :smich:

Tak a ja jsem dnes konecne zacal makat na prednich brzdach. Kotouce desky tehlice a loziska uz jsou doma...Dnes jsem to vse rozebral a bude se triskat a lakovat a pak montovat. Uz se tesim az ty male kotoucky vyhodim. :smich:

Vloženo

No urcite by to jeste chtelo nabusit ten motor at to jede jeste lepe. Neni to az tak strasnej lenoch, ten cip tomu trochu pridal, ale ty brzdy , to me fakt stvalo.

nevim zda to bude mit ty brzdy ostrejsi ale rozhodneby se uz nemuseli kroutit ty kotouce.

Vloženo

Taky myslim ze ho driv nebo pozdejc sezenes...Ja taky pokazde neco schanim a tak to kazdej den sleduju a vetsinou se mi postesti a nakoupim celkem za rozumnou cenu. To si to chce jen pohlidat. Podej si taky nejake inzeraty a on Ti mozna nekdo neco nabidne.

Vloženo
Taky myslim ze ho driv nebo pozdejc sezenes...Ja taky pokazde neco schanim a tak to kazdej den sleduju a vetsinou se mi postesti a nakoupim celkem za rozumnou cenu. To si to chce jen pohlidat. Podej si taky nejake inzeraty a on Ti mozna nekdo neco nabidne.
Jo to je jasné jenže do vánoc málo času a moc práce..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...