Listopad 21, 200915 r Koukni se tady, tam nejakej motor je ale to bude asi ten slabsi... http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-...+8+turbo_0_0_0/
Listopad 21, 200915 r Koukni se tady, tam nejakej motor je ale to bude asi ten slabsi...http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-...+8+turbo_0_0_0/ Jo to jen ten slabší ale každopádně díky za snahu. Třeba se něco naskytne ono bohužel to auto není škoda, ale AUDI TT quatro.
Listopad 21, 200915 r No me se hned zdalo ze mi je ten motor povedomej...tuhle audinu jsem mel totiz v merku ale nakonec se nic nebude konat...
Listopad 21, 200915 r No me se hned zdalo ze mi je ten motor povedomej...tuhle audinu jsem mel totiz v merku ale nakonec se nic nebude konat... Jakto? Ale O1 rozhodně zůstane doma. Tohle bude jen tak na vyblbnutí a hlavně v té nejlepší výbavě a v černé barvě tu moc nemusím no co už...
Listopad 21, 200915 r To bude určitě pro nějakou slečnu, nemám pravdu ? Kdepak mámě do práce. Upraveno Listopad 21, 200915 r od Vanek86
Listopad 21, 200915 r ona se nějaká s takovou brzy najde Napiš inzerát, tt hledá majitelku a uvidíš kolik jich bude najednou hodných
Listopad 22, 200915 r Nazdar pane Ludane. Kde jsi se zase flakal celej den? Vzda se tu ukazes az se chystam jit na TV.
Listopad 22, 200915 r Byli jsme i s Funesem u tchýně, koukali na fotky malého "funese a manželky" a jejich diplomy z mládí, to bys nevěřil, kolik jich mají...
Listopad 22, 200915 r Byli jsme i s Funesem u tchýně, koukali na fotky malého "funese a manželky" a jejich diplomy z mládí, to bys nevěřil, kolik jich mají... Hoj pánové. Jak kdo ,já jsem se jenom zúčastnil...
Listopad 22, 200915 r No to by mevazne zajimalo za co to dostal , kdyz jeste neexistovaly led pasky. no já dostal diplom,zato že jsem chodil pravidelně do mateřské školky
Listopad 22, 200915 r Toz takovi sportovci??? A funes je asi tez skokan? Nebo v tom snad plave? Upraveno Listopad 22, 200915 r od bruno128
Listopad 22, 200915 r Funes je velký skokan Za necelých 9 měsíců bude mít malého nebo malou funesici No tak to vypada ze ze se pomalu ale jiste rozrusta cela cetnicka stanice. Co na to pani Krišotová?
Listopad 22, 200915 r No tak to vypada ze ze se pomalu ale jiste rozrusta cela cetnicka stanice. Co na to pani Krišotová? Ta je v pohodě,občas ranní nevolnosti,pomaličku se kulatííí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.