Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Aha,zase šetříš kilometry,teď jsem faral po couvací kameře a našel jsem kameru co vyměníš přímo do osvětlení pro spz,ale ta cena? nic nebude...

jj, tak nějak :)

Ale, se nezdáš :)

co máš jinak nového?

hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak :kol-82:

hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak :kol-82:

Jo,tak to ti neporadím,zatím nic tak zavažného se mi nestalo,zatím,jen take blbosti,ale 24 peněz je taková normalní cena....

tywe...prej normální cena .. 24 000,- :smich: já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci... lol

tywe...prej normální cena .. 24 000,- :smich: já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci... lol

podívej se tady a můžeš farat http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.p...=195&t=2968

Nazdarek pratele zelenych stranek. :smich:

Nazdarek pratele zelenych stranek. :smich:

Ahoooooj,sice ne zelených ale budiš...

Funes: hej tak to je husty :feve: 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu

Funes: hej tak to je husty :feve: 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu

mo to mu moc nepomůžeš,ale každopadně mu držím palce s opravou...

Ale jinak si nemůžu stěžovat,jo nafta je nafta...

No ja to tu mam vsechno zeleny. A s tou naftou mas teda pravdu. Nafta je nafta a nic lepsiho zatim neni. :palec2:

Krtku:jenom dotaz ma naftu nebo benzín....

Tady nikdo nekomunikuje...ja jdu na telku. Zatim se mejte a dobrou noc.

Si snad delas prdel? To Te s te prace jednou trefi... :kuk:

Nic se nema prehanet.

Bohužel nedělám dnes sem došel teď , Alfa Romeo je hold silná káva. :)

No to je mazec, jeste pozdeji jak posledne. Ty uz musis u toho usinat s racnou v ruce. :kuk:

Krtku:jenom dotaz ma naftu nebo benzín....

hej nevím...na co jezdí Focus RS?... :D

No to je mazec, jeste pozdeji jak posledne. Ty uz musis u toho usinat s racnou v ruce. :kuk:

Ani ne je to jen o tom překonat tu krizovku a pak je pohoda :)

Myslis ze to je reseni? Asi toho moc nenaspis, Ja bych vecer padl a rano bych nevstal. :smich:

No asi nejlepší řešení to není ale nějak mi to neva, co doma??

Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi .

To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. :help:

Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi .

To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. :help:

Jo ale fakt jen částečně. Ale nedá se. Vstáváš teda taky mooc brzo.

Ahoj pánové, jak se máte?

Já nic moc, problémy doma, tak tu teď ani moc nejsem, děkuju za pochopení......

Hned mi bylo divne ze tady nejses. Tak preju at se Ti vsechny problemy rychle a uspesne vyresi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.