Listopad 25, 200915 r Aha,zase šetříš kilometry,teď jsem faral po couvací kameře a našel jsem kameru co vyměníš přímo do osvětlení pro spz,ale ta cena? nic nebude...
Listopad 25, 200915 r hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak
Listopad 25, 200915 r Nic noveho mam nějaký kopr,tady jsou ty kamery http://www.car-multimedia.cz/98-couvaci-kamery Nechapu ten cenový rozdíl,hnus
Listopad 25, 200915 r hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak Jo,tak to ti neporadím,zatím nic tak zavažného se mi nestalo,zatím,jen take blbosti,ale 24 peněz je taková normalní cena....
Listopad 25, 200915 r tywe...prej normální cena .. 24 000,- já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci...
Listopad 25, 200915 r tywe...prej normální cena .. 24 000,- já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci... podívej se tady a můžeš farat http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.p...=195&t=2968
Listopad 25, 200915 r Funes: hej tak to je husty 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu
Listopad 25, 200915 r tady jsem našel nějakej odkaz...a nevím jeslti je to ono http://www.pmnd.wbs.cz/PALCERPADLA__DO_EVR...cus&vsude=1
Listopad 25, 200915 r Funes: hej tak to je husty 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu mo to mu moc nepomůžeš,ale každopadně mu držím palce s opravou... Ale jinak si nemůžu stěžovat,jo nafta je nafta...
Listopad 25, 200915 r No ja to tu mam vsechno zeleny. A s tou naftou mas teda pravdu. Nafta je nafta a nic lepsiho zatim neni.
Listopad 26, 200915 r Si snad delas prdel? To Te s te prace jednou trefi... Nic se nema prehanet. Bohužel nedělám dnes sem došel teď , Alfa Romeo je hold silná káva.
Listopad 26, 200915 r No to je mazec, jeste pozdeji jak posledne. Ty uz musis u toho usinat s racnou v ruce.
Listopad 26, 200915 r Krtku:jenom dotaz ma naftu nebo benzín.... hej nevím...na co jezdí Focus RS?...
Listopad 26, 200915 r No to je mazec, jeste pozdeji jak posledne. Ty uz musis u toho usinat s racnou v ruce. Ani ne je to jen o tom překonat tu krizovku a pak je pohoda
Listopad 26, 200915 r Myslis ze to je reseni? Asi toho moc nenaspis, Ja bych vecer padl a rano bych nevstal.
Listopad 26, 200915 r Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi . To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik.
Listopad 26, 200915 r Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi .To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. Jo ale fakt jen částečně. Ale nedá se. Vstáváš teda taky mooc brzo.
Listopad 27, 200915 r Ahoj pánové, jak se máte? Já nic moc, problémy doma, tak tu teď ani moc nejsem, děkuju za pochopení......
Listopad 28, 200915 r Hned mi bylo divne ze tady nejses. Tak preju at se Ti vsechny problemy rychle a uspesne vyresi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.