Prosinec 4, 200915 r to teda neměl...bo už byla tma, světylko v autě prd sviti a mobil prd vyfoti.. a smula se mě drží zuby nehty... opět se mi povedl husarsky kousek....chtěl jsem zjistit jaky ma otec v pc ty RAMky...vytahnu jednu vložim ju zpatky...zapnu pc...a nic...no neodpalil jsem statickou elektřinou slot na ty ramky?...deska v prdeli..otec nasranej, že nemože pracovat...takže další prachy za novou desku a opravu.. se na to už vyseru...
Prosinec 5, 200915 r Ahoj kamosu...ja jsem si vsim ze mam neprijatej hovor az nekdy k veceru...jsem prijel z prace a mobil jsem si nechal v kabate a vubec jsem nic nezaslech. To je skoda, predpokladam ze jsi byl asi nekde pobliz.
Prosinec 5, 200915 r jo, byl, v pohodě Zase určitě pojedu, tak se ozvu Co nového, co kutíte o funesovi vím vše je zalezlý v garáži skoro denně, ale bude to stát za to
Prosinec 5, 200915 r Hoj panové,zas je večer to letí ten víkend hnus,uvidíme jestli to bude stát za to....
Prosinec 5, 200915 r jo, byl, v pohodě Zase určitě pojedu, tak se ozvu Co nového, co kutíte o funesovi vím vše je zalezlý v garáži skoro denně, ale bude to stát za to No co kutime??? Ja jsem byl dnes tez v garazi , zaslepoval jsem EGR a tez jsem ho cistil. Uz mam pripravene v kufru veskere veci na montaz tech prednich brzd a zitra frcim do Kunina za mistrem Vánkem.
Prosinec 5, 200915 r Jsem Ti Ludo napsal uz v mem tematu. Uz si pujdu lehnout k telce a zitra hodim nejake foto z montaze. Zatim se tu mejte.
Prosinec 5, 200915 r nevím zítra pokud bude čas tak udělám zadní dveře,pak někdy přední a bude to....
Prosinec 5, 200915 r Vlasky už jsou dodělaný... Můžu ti hodit dvě fotky do galerky,paté dveře,a rezervu? Upraveno Prosinec 5, 200915 r od funes30
Prosinec 6, 200915 r No co kutime??? Ja jsem byl dnes tez v garazi , zaslepoval jsem EGR a tez jsem ho cistil. Uz mam pripravene v kufru veskere veci na montaz tech prednich brzd a zitra frcim do Kunina za mistrem Vánkem. do Kunína?...jedeš pri mlíko?
Prosinec 6, 200915 r ja se tu už od 12 hodin seru s internetem protože otec se připojil na blbou adresu a mě vyhodil ostatní počítače v baráku...a po 2 hodinach vymyšleni instalovani restartovani a nevim čeho všeho ještě s pomocí technika od kabelovky zjistim, že debil bratr rypal do kabelu a jeden tam přehodil...konec toto jsem si musel dat baňku
Prosinec 6, 200915 r do Kunína?...jedeš pri mlíko? Ja jsem ale pako...jsem to poplet ,,ale myslel jsem prece Kojetin. Jsem to asi poplet bo jak jsem mel jednou a to uz je davno, citroena, tak jsem jezdival zrovna tam na servis. A tak brzdy jsou uz na aute prehozeny, jeste jednou diky mistrovi Vánkovi. Okoukl jsem mu hned tu AUDI TT , zrovna na ni pracuje a tak Vam prikladam par fotek te krasavice.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.