Prosinec 8, 200915 r co ten egr, poznal jsi nějakou změnu? JJ, poznal. na spotrebe jsem nic nepoznal, je to ale znat v nizkych otackach , treba kdyz se rozjizdis toz je to takove zivejsi. a jde lepe od spoda po plynu. Tak sam zasebe rikam ze je to lepsi a tez metesi ze uz mi ten hnus nejde do motoru.
Prosinec 8, 200915 r JO koukal vypadá to dobře,ale jak říkaš drahé... A jak hotové...ještě přední část,pod sedačkami,strop...
Prosinec 8, 200915 r Čest panové...Luďane nejsem v garaží,není čas až v pátek,nebo sobotu... Doufam ze se nekde sejdem abycho to mohli prohlednout a ohodnotit kvalitu vytlumeni...
Prosinec 8, 200915 r kvalita to je Funes je hračička, už jsem měl tu možnost to zkusit a rozdíl tam je, ýádný hukot od kol, jen ticho. Navíc ty repra hrajou úplně jinak
Prosinec 8, 200915 r Doufam ze se nekde sejdem abycho to mohli prohlednout a ohodnotit kvalitu vytlumeni... Není problém,ale ty máš zajem vidět nejakého forda
Prosinec 8, 200915 r Není problém,ale ty máš zajem vidět nejakého forda Kdyz je auto pekne, tak je mi celkem jedno jaka je to znacka. A hlavne me zajima to odhlucneni vic nez znacka auta.
Prosinec 8, 200915 r se mnou se nebaví televize....Čus Ludane to asi znamena ze dlouho se na zadnej film nekouknes co? to Te lituju, a zrovna budou tak dobre vanocni porady a filmy.
Prosinec 8, 200915 r no tak nějak Naštěstí mám aspoň noťas a internet Jaký si to uděláš, takový to máš...
Prosinec 8, 200915 r já?..nic...jenom jsem tam zpátky dal kastlík, radio...a namontoval jsem si tam držák nápojů...ale to už jsem říkal..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.