Jan22 Vloženo 13. Říjen 2011 Vloženo 13. Říjen 2011 Zdar, kdyby měl nějaký Ostravak v sobotu večer cestu kolem této hospody: Hospoda se samoobslužnými výčepy U Doktora můžeme dát pivsona Citovat
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Mrtvo jak mrtvo ,ja nevěděl že to tady stoji ale z druhe strany co to maš za hospodu bez obsluhy nahoře bez Editováno: 4. Březen 2012, autor: jozzi Citovat
millhauz Vloženo 10. Květen 2012 Vloženo 10. Květen 2012 Kluci, nekdo z Brna kdo pronajima garaz? Citovat
zdenal90 Vloženo 23. Květen 2014 Vloženo 23. Květen 2014 Prosím vás potřeboval bych poradit s výběrem nějakého schopného alkohol testeru. Už se mi stalo dvakrát, že testr mi nasliboval nulu ale páni policajti trvali na jiné hladince a ani kalibrace nepomohla! Mám vytypovaný tento http://alkohol-tester.cz/alkohol-tester-al-7000/ má sním někdo zkušenosti? nebo s jiným mu podobným v jeho cenové relaci? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.