Přejít na obsah

Moravská hospoda


Woody

Doporučené příspěvky

co mi to děla?.... na DO mi to zamyká a odemyka jenom 3 dveře...řidičovi jdou pouze klíčem..byl jsem u jednoho diagnostika...vymazal a opravil tu chybu..ale stejně to nejde...pak jsem byl i u autoelektrikáře a ten mi zkontroloval draty..v těch nic není...prej jednotka dveří nebo komfortka samotna....ve středu jedu za Vašou do Prostějova..uvidim co mi řekne on... :-/

Kamarádovi to taky dělalo.Tak jsem mu ten zámek vyndal a kromě mikrospínače,který byl vadný (jsem ho vyměnil)jsem zámek rozebral,proměřil ostatní mikrospínače,proletoval plošňák,aby jsme vyloučili studeňáky.Pak ještě rozebral,propucoval a promazal ten motorek,protože se zasekával.

A funguje to bez problémů už asi 2 roky.

Takže záleží jak jsi zručný a troufáš si.Určitě bys to zvládl né?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no co se týka elektriky jsem lama...na to nešaham...nechávám odborníkům :D

edit: tak jsem byl dneska u Vaši v Prostějově....ten kluk prostě ví co děla...a když neví tak na to přijde tak aj tak :) jsem měl přecvaknutej nebo respektive ulomenej drát, kterej vedl signál do těch dveří...takže kdyby někdo chtěl..mám na prodej zámek dveří od řidiče :)

Editováno: , autor: Krtek6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si dneska chtěl jet slavnostně udělat folie na okna do olomoucu...a přijel jsem opět bez nich :) ..typek celej žhavej, ani jsem mu nestačil řict co vlastně chcu a nechcu a začal mlet...že na přední okna to nejde, že ty jsou ztmaveny z vyroby...a to a tamto..pak mi tam začal kalkulovat cenu, ktera byla uplně jina než mi řekla baba na dispečinku a nakonec z něho vylezlo, že ta cena je jenom za jakysi zakladni folie, ktery jsou lehce poškrabat, a že za ty ktery jsem chtěl a domlouval se s babou bych dal nějakych 4500,- ...toš nezabili by jste je?:) tak jsem mu řekl, že takovy služby ať si strčí za klobouk když se ani nemužou dohodnout kolik za to chcou..a jel jsem dom... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...