Combi2002 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zkus jiný stránky. www.cc-autodíly zkus se spojit s jeldou a dostaneš i slevu 5% protože jsi z fora. A klidně poradí pokud ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ten ma prave tyk BJ ) ale ok zkusim mu napsat, snad bude vedet v cem je zakopanej pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) Můžu doporučit tyhle. Jelda je v pohodě a ještě poradí pokud ví. A máš ještě slevu páč jsi z fora. www.cc-atodily.cz Kabelovej svazek by měl bejt origo u zrcátka. Já koupil zrcátka pro verzi bez EL.oken a tam je hned v interiéru konektor. Potom jen kabeláž ty byla za chvilku hotová, pěkně opletená a zapletena do svazku dveří, až se bude příště rozebírat tak to rozpojim hned u zrcátka a může to jít hned ven. Celej nosič příslušenství. Jen ten výhřev, to je maso! Projít s kabelem z pravejch dveří to bylo drsný. Ale teď zapneš výhřev a zrcátko pěkně roztaje. Já to vlastně dodělával kvůli výhřevu zrcátek a že je nastavení v elektrice je pro mě bonus. :palec2: Editováno: 26. Říjen 2009, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Jen ten výhřev, to je maso! Projít s kabelem z pravejch dveří to bylo drsný. Ale teď zapneš výhřev a zrcátko pěkně roztaje. Já to vlastně dodělával kvůli výhřevu zrcátek a že je nastavení v elektrice je pro mě bonus. :palec2: Ten kablík k pravím dveřím byl opravdu vyčerpavající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 chalani ja mam taký problém, že mám elektrické okna aj s vyýrevom bez el. okien ale výhrev mi nejde na oboch a elektrika mi nejde na pravom..........kontroloval som spínač ten ide dobre a je funkčný neviete kde môže byť problém?? meral som zrkadla nič do nich nejde dokonca ľavé zrkadlo je aj nove kam sa pripája vyhrievanie do komfortky alebo bsg a da sa to cez vag pozrieť či tam je všetko ok......mám fabiu r.v. 2000 clasic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 chalani ja mam taký problém, že mám elektrické okna aj s vyýrevom bez el. okien Co vlasně máš? El.zrcátka s výhřevem bez el.oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jsem z toho zmatenej, on má snad vyhřívaný boční okna či co? Nebo tomu nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Co vlasně máš? El.zrcátka s výhřevem bez el.oken? no trosku som sa sekol, ked som to cital sám som tomu nerozumel................hej mám el zrkadlá bez el okien........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 (editace) no trosku som sa sekol, ked som to cital sám som tomu nerozumel................hej mám el zrkadlá bez el okien........ Kouknu do schémat a napíši ti. Maš ICQ nebo e-mail? Napiš kdyžtak SZ. Rok výroby upřesni do ledna 2000 nebo po lednu? Editováno: 7. Listopad 2009, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Tak jestli jsem to dobře prohlídl tak je asi tak BSG - konektor XP3 pin - 2 výstup pro vyhřívání levého zrcátka pin - 4 výstup pro vyhřívání pravého zrcátka pin - 6 vstup od pojistky 38a (30) musíš to měřit při pootočeným klíči do první pozice, když se rozsvítí kontrolky. A pokud to nejde do dveří změř to ve sloupku dveří na svorkovnici ze vnitř, potom jen kabely nebo kódování BSG. Jinač mě nic nenapadá. Nemáš je dodělávaný domado? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 musíš to měřit při pootočeným klíči do první pozice, když se rozsvítí kontrolky. Nechci se nějak dohadovat,ale mě výhřev funguje až při běžícím motoru, stejně jako zadní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Dohadovat se není třeba máš pravdu!!!!!!!!! Až po natočení motoru se začnou vyhřívat!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahojte, sedí konektor z O1 zrcátka na F1?? chtěl bych velké zrcátko z O1 ale bojím se té elektroniky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Elektriky bych se bal uplně na konec. Víš o tom, že máš úplně jiné úchyty ke kastli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 zrcátko vyměním v kloubu, spodní strana je stejná na F i na koktě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tak jestli jsem to dobře prohlídl tak je asi takBSG - konektor XP3 pin - 2 výstup pro vyhřívání levého zrcátka pin - 4 výstup pro vyhřívání pravého zrcátka pin - 6 vstup od pojistky 38a (30) musíš to měřit při pootočeným klíči do první pozice, když se rozsvítí kontrolky. A pokud to nejde do dveří změř to ve sloupku dveří na svorkovnici ze vnitř, potom jen kabely nebo kódování BSG. Jinač mě nic nenapadá. Nemáš je dodělávaný domado? dakujem ti vlemi pekne ja to skúsim všetko rozobrať a znova premerať a pozisťovať či je všetko zapnuté a zapojene tak ako ma byť. no a može sa stať, že je to dorábane a preto ide len na ľavej strane a to len pohyb zrkadlom, ale to už nezistím kupoval som ho minulý rok a už to tak bolo teraz mám moc práce v robote tak sa do toho pustím až na budúci týždeň, potom dám vedieť ako to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 zrcátko vyměním v kloubu, spodní strana je stejná na F i na koktě... Tak to Ti držím palce, protože nejsi první kdo tuto problematiku řešil. Nevím zda se jim to povedlo, ale ta pružina je dost tvrdá a nevím jak jí zmáčkneš, aby jsi jí zajistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Nemáte někdo číslo konektoru XP3 do BSG? potřebuju tam napojit výhřev a ten konektor tam nemám, jen prázdnou pozici. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) 6Q0 937 711B 6pólova červená na ISO piny 000 979 133 cena ve škodovce cca 25,-kč Editováno: 13. leden 2010, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Tak jak se povedlo to predelani kloubu z O na F? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Nakonec jsem slušně sehnal zrcátka z F1, tak oželím to pravé ;-) (dobře, popravdě mě Kubenec trochu zastrašil :-D) Editováno: 15. leden 2010, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Já tě nechtěl zastrašit, ale ta pružina byla dost hustá a to jsem ji pouze viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Mám dotaz: Auto má el. okna, a chce si dodělat el. zrcátka s výhřevy. 1, stačí natáhnout pouze jeden a jeden kabel do sloupků? A přívod z pojistkovky, nějakej drát do BSG ? Od sloupků skrz dveře do stahovaček je to zapojené? 2, stačí koupit jen vnitřek zrcátka , tj. sklo s motorkem a s tím kouskem kabeláže a nacpak to do stávajících krytů zrcátek? Prostě abych nemusel kupovat nový a lakovat je. Etka kryty snad nerozlišuje. Je to opravdu takhle jednoduché? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Za prvé zaleží jakej máš modelový rok. Od roku 2005 už to tak jednoduché není a vlastně přesně nevím jak to je.. Dejme to mu, že máš auto do MR 2004, tak stačí drát od pojistky do BSG a z BSG do A sloubků, zbytek je přes dveřní jednotky i včetně ovladače. Než protahovat dráty skrz kloub a schánět pouze motorek, je jednoduší koupit na vrakovišti celej spodní díl i včetně skla a nasadit původní barvený kryt. Cena cca 2000,- za obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) Je to rv. 03. Jde mi hlavně o to, abych nemusel sundavat plech dveří Tam by snad kabely do A sloupku ale měli být.. PS: Nevíš kde levně sehnat velký pravý zrcátko? Editováno: 17. leden 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.